ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα κάνει... την διαφορά!

Η Μπαρτσελόνα κάνει... την διαφορά!

Η Μπαρτσελόνα έχει την καλύτερη διαφορά στα γκολ σε σύγκριση με τις πρωτοπόρες ομάδες δέκα ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Δείτε αναλυτικό πίνακα.

Παραγωγική και πολύ καλή στην άμυνα είναι η Μπαρτσελόνα την φετινή σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Οι "μπλαουγκράνα" σε 23 ματς πρωταθλήματος έχουν 54 γκολ διαφορά καθώς έχουν βάλει 67 γκολ και έχουν δεχθεί μόλις 13. Η Μπαρτσελόνα υπερέχει έναντι των αντιπάλων της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν αλλά και σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες που είναι πρώτες στα πρωταθλήματα τους.

Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε είναι πάνω από την Ρεάλ Μαδρίτης που έχει 50 γκολ διαφορά (72 υπέρ - 22 κατά) και την Μπάγερν που έχει 44 γκολ διαφορά (53 υπέρ - 9 κατά) σε 21 αγώνες στην Μπουντεσλίγκα.

Η Αϊντχόφεν έχει 43 γκολ διαφορά (62 υπέρ - 19 κατά) σε 23 αγώνες πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός 41 γκολ διαφορά (55 υπέρ - 14 κατά) σε 24 αγώνες πρωταθλήματος. Στον πίνακα συμπεριλαμβάνονται οι πρωτοπόρες ομάδες της κατάταξης των παρακάτω πρωταθλημάτων: Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Iταλία, Ολλανδία, Τουρκία, Πορτογαλία, Ελλάδα και Ρωσία.

Η Μπαρτσελόνα κάνει... την διαφορά!
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ