ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η ξέφρενη περιγραφή των γκολ της Μπαρτσελόνα από Καταλανό δημοσιογράφο

Barcelona's Lionel Messi, right, celebrates with teammates after scoring the winning goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. Barcelona won 3-2. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Lionel Messi, right, celebrates with teammates after scoring the winning goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. Barcelona won 3-2. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Χοακίμ Μαρία Πουγιάλ πανηγύρισε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα τρία γκολ της Μπαρτσελόνα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" με αντίπαλο τη Ρεάλ (audio).

Ο Χοακίμ Μαρία Πουγιάλ δεν είναι ένας απλός Ισπανός δημοσιογράφος, είναι ένας άνθρωπος που άρχισε να εργάζεται στο "Ràdio Barcelona" το 1967 και ασχολείται με την Μπαρτσελόνα για πενήντα χρόνια. Από το 1985 ανήκει στο "Catalunya Ràdio", έχοντας περιγράψει πάνω από 2.000 αγώνες των "μπλαουγκράνα" με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο.

Το "La transmissió d'en Puyal" ήταν ξανά στον "αέρα" το βράδυ της Κυριακής για το clasico με αντίπαλο τη Ρεάλ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν για τον σύλλογο.

Η περιγραφή του Πουγιάλ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων για ακόμα μία φορά, με τον 68χρονο δημοσιογράφο να πανηγυρίζει... όσο έπρεπε στα τέρματα των Καταλανών, δίνοντας τη μεγαλύτερη ένταση στο τρίτο.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ