ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γουαρδιόλα vs Γουίλσιρ!

Γουαρδιόλα vs Γουίλσιρ!
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Πεπ Γουαρδιόλα εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον 19χρονο μέσο της Άρσεναλ, Τζακ Γουίλσιρ, υποστηρίζοντας ότι παίκτες σαν αυτόν έχει πολλούς στις... ρεζέρβες της Μπαρτσελόνα!

Η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Άρσεναλ απόψε το βράδυ στο "Καμπ Νόου" (η ρεβάνς του 2-1 υπέρ των Λονδρέζω στο "Emirates") έχει "πάρει φωτιά" από την παραμονή, με τον Γουαρδιόλα να πετάει το γάντι στον Τζακ Γουίλσιρ, τον παίκτη που κατά τους Άγγλους είναι το νέο "next best thing" στη Γηραιά Αλβιώνα μετά από την εκτόξευση του Γουέιν Ρούνι.

"Μπορεί να γίνει σπουδαίος παίκτης για την Άρσεναλ και την Εθνική Αγγλίας. Άλλα έχουμε πολλούς παίκτες στο δικό του στιλ στην δεύτερη ομάδα μας.

Είναι τυχερός γιατί η Άρσεναλ έχει χρόνο στη διάθεσή της. Δεν υπάρχει σε αυτούς η πίεση της κατάκτησης τίτλων το συντομότερο δυνατό.

Έχουμε παίκτες στην δεύτερη ομάδα όπως αυτός", ήταν το αιχμηρό σχόλιο του τεχνικού των "μπλαουγκράνα".

Φυσικά, ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και έσπευσε αμέσως να υπερασπιστεί τον 19χρονο άσο, καθώς φυσικά και τη δική του δουλειά στους "κανονιέρηδες".

"Χρησιμοποιώ τον Τζακ επειδή είναι αρκετά καλός και είμαι αρκετά χρόνια σε αυτή τη δουλειά για να ξέρω πότε ένας παίκτης αξίζει να παίζει.

Στην Αγγλία γνωρίζετε όλοι πολύ καλά ότι βρίσκομαι κάτω από πίεση για να παίρνουμε αποτελέσματα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ