ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γουαρδιόλα: "Εχω καλό προαίσθημα"

Γουαρδιόλα: "Εχω καλό προαίσθημα"

Αισιόδοξος για το 4ο Πρωταθλητριών εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Πεπ Γουαρδιόλα, ενώ ο Κάρλες Πουγιόλ υπογράμμισε ότι η ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Βαλντές: "Περιμένω έναν πολύ δυνατό τελικό"

«Δείξτε στον κόσμο ποιοι είστε» ήταν η προτροπή του Πεπ Γουαρδιόλα προς τους παίκτες του στο τέλος της συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού τελικού για τον οποίο τόνισε ότι έχει «καλό προαίσθημα».

Παράλληλα ο τεχνικός των μπλαουγκράνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλεξ Φέργκιοσουν, αλλά και για τον Ερνάντες, τον πρώτο σκόρερ της Γιουνάιτεντ στην φετινή διοργάνωση με 4 τέρματα.

« Κάθε φορά που προσεγγίζουμε ένα τέτοιο παιχνίδι είμαστε αρκετά νευρικοί. Τώρα δουλεύουμε στο Λονδίνο πολύ ήρεμα και προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε αρκετά χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ.

Νιώθω πολύ ωραία. Τα συναισθήματα είναι πολύ ωραία. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, και θα κάνουμε όσα γνωρίζουμε στον αγωνιστικό χώρο», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γουαρδιόλα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους αυριανούς του αντιπάλους: « Την τελευταία δεκαετία ο Φέργκιουσον έχει κάνει θαυμάσια δουλειά. Είναι ξεκάθαρο πως και οι δύο ομάδες θέλουν να νικήσουν.

Ο Ερνάντες είναι μια μεγάλη έκπληξη. Είναι εκπληκτικός στο να παίζει στο κενό χώρο, αλλά και με τη μπάλα στα πόδια του είναι πολύ γρήγορος. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε μια θαυμάσια μεταγραφή».

Πουγιόλ: "Ετοιμος να παίξω"

« Αισθάνομαι υπέροχα. Εάν ο προπονητής μου το κρίνει, εγώ μπορώ να παίξω. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ.

Ο Λιονέλ (Μέσι) περιμένει πως και πως το παιχνίδι όπως και όλοι οι άλλοι συμπαίκτες μου», υπογράμμισε με τη σειρά του ο αρχηγός των Καταλανών, Κάρλες Πουγιόλ.

Βαλντές: "Περιμένω έναν πολύ δυνατό τελικό"

Δηλώσεις έκανε και ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Βίκτορ Βαλντές. « Σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν, και ειδικά όταν κοντράρονται δύο τόσο καλές ομάδες. Εμείς ήρθαμε εδώ με σκέψη νικητή, ήρθαμε για να νικήσουμε.

Και οι δύο ομάδες έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ. Πιστεύω όμως ότι θα αντιμετωπίσουμε μια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, περισσότερο επιθετική σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια που έχουμε δει.

Είναι μια ομάδα με παίκτες που έχουν μεγάλη ποιότητα. Περιμένω έναν πολύ δυνατό τελικό».

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ