ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γουαρδιόλα: "Θα επιστρέψω"

Γουαρδιόλα: "Θα επιστρέψω"
Γκουαρντιόλα

Ο Πεπ Γουαρδιόλα για μία ακόμη φορά τόνισε πως δεν αλλάζει απόφαση, αλλά θα γυρίσει στους πάγκους, όταν νιώθει πως έχει ξεκουραστεί. Διαβάστε τι είπε.

Σταθερός στη θέση του έμεινε για μία ακόμη φορά ο Πεπ Γουαρδιόλα.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε πως μετά τον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας (25/5, 23:00) θα αποχωρήσει για ένα χρονικό διάστημα και αυτό δεν αλλάζει.

Ωστόσο, αυτή τη φορά τόνισε πως το ενδεχόμενο επιστροφής του είναι ορατό, αλλά όχι άμεσα. Σε περίπτωση που νιώσει και πάλι έτοιμος και τον προσεγγίσει μία ομάδα, δεν αποκλείεται να να δεχτεί την πρόταση και να γυρίσει στους πάγκους.

Αναλυτικά είπε: "Θα είμαι χαρούμενος αν έχω τηλεφωνήματα, αλλά τους επόμενους μήνες θα πρέπει να ξεκουραστώ. Θα κάτσω για λίγο και θα περιμένω. Αν ενδιαφέρεται ένας σύλλογος, όταν εγώ έχω γεμίσει τις μπαταρίες μου, και με δελεάσει, τότε θα προπονήσω και πάλι".

Επιπλέον, ο Γουαρδιόλα έπλεξε για μία ακόμη φορά το εγκώμιο του βοηθού του, Τίτο Βιλανοβα, ο οποίος θα είναι ο διάδοχός του: "Ο Τίτο θα τα πάει καλά. Δε θα χρειαστεί να γυρίσω σε έξι μήνες. Πριν κάποιους μήνες είχα ένα γεύμα με τον Θουμπιθαρέτα (τεχνικό διευθυντή) και με ρώτησε αν πίστευα πως ο Τίτο θα μπορούσε να αναλάβει μία ομάδα. Του είπα πως θα έκανε τα πάντα. Ο Τίτο με βοήθησε να γίνω ο προπονητής που είμαι".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ