ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκουαρντιόλα: "Δε νομίζω ότι θα περάσουμε τη Ρεάλ"

BARCELONA, SPAIN - FEBRUARY 04:  Head coach Josep Guardiola of FC Barcelona looks on prior to the La Liga match between FC Barcelona and Real Sociedad de Futbol at Camp Nou on February 4, 2012 in Barcelona, Spain.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
BARCELONA, SPAIN - FEBRUARY 04: Head coach Josep Guardiola of FC Barcelona looks on prior to the La Liga match between FC Barcelona and Real Sociedad de Futbol at Camp Nou on February 4, 2012 in Barcelona, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-1 κόντρα στην Ατλέτικο μίλησε για το -10 από τη Ρεάλ και τον πρωταγωνιστή του αγώνα, Λίο Μεσι.

Απαισιόδοξος εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά τη νίκη με 2-1 επί της Ατλέτικο στη Μαδρίτη για τη μάχη του τίτλου, τονίζοντας όμως ότι η Μπάρτσα θα παλέψει μέχρι τέλους να ανατρέψει το -10 από τη Ρεάλ.

"Δεν νομίζω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέχρι το τέλος της σεζόν, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε σε κάθε έδρα και σε κάθε αγώνα", υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα".

Σχετικά με την παρουσία του Μέσι η οποία έδωσε το "τρίποντο" με ένα γκολ-ποίημα σχολίασε: "Ένας ηγέτης βγαίνει μπροστά όταν η ομάδα του τον χρειάζεται και αυτό κάνει ο Μέσι εδώ και τέσσερα χρόνια".

Τέλος για τη νίκη επί τη Ατλέτικο τόνισε: "Περάσαμε από μια πολύ δύσκολη έδρα, κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Η Ατλέτικο μας δυσκόλεψε κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά καταφέραμε να επιβάλουμε το δικό μας στιλ και να κερδίσουμε".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ