ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκουαρδιόλα: "Τα καλύτερα στον Ιμπραχίμοβιτς"

Γκουαρδιόλα: "Τα καλύτερα στον Ιμπραχίμοβιτς"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν μπόρεσε να αποφύγει τις ερωτήσεις σχετικά με τα "σκληρά" λόγια που έγραψε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην αυτοβιογραφία του.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πήγε προετοιμασμένος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ντέρμπι απόψε (6/11, 21.00) ε την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο "Σαν Μαμές".

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα περίμενε να τον ρωτήσουν για τα "αβγά" και όλα τα άλλα... ωραία που έγραψε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για αυτόν. Ο Ισπανός τα έριξε στους... επιμελητές του βιβλίου.

" Οι επιμελητές αφαιρούν από τα βιβλία ό,τι θέλουν", είπε χαρακτηριστικά, εννοώντας ότι κάτι καλό θα είχε να πει ο Σουηδός σταρ για την παραμονή του στο "Καμπ Νόου".

" Θέλω να τον ευχαριστήσω ξανά για τη χρονιά που ήταν μαζί μας στην οποία συγκεντρώσαμε 99 βαθμούς και φτάσαμε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο να συμβεί στην καριέρα του".

Παρών ήταν και ο Βίκτορ Βαλντές, ο οποίος προφανώς... υποψιασμένος, απέφυγε να αναφερθεί στον Σουηδό σταρ της Μίλαν, επιλέγοντας να πλέξει το εγκώμιο του Γκουαρδιόλα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ