ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Φονσέκα: "O Σουάρες χρειάζεται ψυχίατρο, μετρά με τα δάχτυλα"

Φονσέκα: "O Σουάρες χρειάζεται ψυχίατρο, μετρά με τα δάχτυλα"

Ο πρώτος ατζέντης του Λουίς Σουάρες, Ντανιέλ Φονσέκα, καταφέρθηκε εναντίον του άσου της Μπαρτσελόνα, υποστηρίζοντας ότι για να κάνει πρόσθεση χρησιμοποιεί τα δάχτυλα.

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ουρουγουανό άσο της Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρες, και τον συμπατριώτη και πρώτο ατζέντη της καριέρας του, Ντανιέλ Φονσέκα, με αντικείμενο τη μεταγραφή του "Λούτσο" από την Νασιονάλ του Μοντεβιδέο στην Ολλανδία και τη Χρόνινχεν, το 2006.

Την αρχή έκανε ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Ντανιέλ Φονσέκα, πρώτος του ατζέντης και πρώην ποδοσφαιριστής, προσπάθησε να τον εξαπατήσει οικονομικά, στο παρελθόν:

"Ευχαριστώ τον Φονσέκα γιατί όταν ήμουν 15 ετών, μου πλήρωσε τα εισιτήρια για να πάω στην Ισπανία. Είχα ένα μισθό γιατί ο Φονσέκα μου έδινε μερικά χρήματα για να βοηθώ την οικογένειά μου. Υπήρχαν φορές που μου έδωσε παπούτσια και του είμαι ευγνώμων γιατί μου φέρθηκε φανταστικά.

Ο Φονσέκα, ως πρώην ποδοσφαιριστής και γνωρίζοντας τις δυσκολίες που περνά ένας παίκτης για να βγάλει χρήματα, δεν καταλαβαίνω γιατί με πήγε σε μια ομάδα, όπως η Χρόνινχεν, λέγοντας μου ότι θα κέρδιζα 30.000 ευρώ κι έλαβα μόνο 10.000.

Εγώ στη Νασιονάλ, έβγαζα 4.000 δολάρια. Ήταν μια από τις απογοητεύσεις που είχα, αλλά προσπάθησε να τον αποζημιώσω όταν πήγα στον Άγιαξ.

Μου είπε ότι έπρεπε να απορρίψω το 20% του ποσοστού που είχα δικαίωμα να πάρω. Θα σε αποζημιώσω εγώ στο συμβόλαιο μετά, μου είπε. Το απέρριψα και δεν τον είδα, πλέον"

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον πρώην ποδοσφαιριστή των Νασιονάλ, Κάλιαρι, Νάπολι, Ρόμα, Γιουβέντους, Ρίβερ Πλέιτ, Νασιονάλ και Κόμο, Ντανιέλ Φονσέκα. Ο πρώτος χρονικά ατζέντης του Λουίς Σουάρες, υποστήριξε ότι ο διεθνής επιθετικός των "μπλαουγκράνα" χρίζει ψυχιατρικής βοήθειας, καθώς για να κάνει πρόσθεση, κάνει χρήση των δαχτύλων του:

Φονσέκα: "O Σουάρες χρειάζεται ψυχίατρο, μετρά με τα δάχτυλα"

Ο Ντανιέλ Φονσέκα με τη φανέλα της Γιουβέντους

"Ψεύδεται, γιατί είναι ένα παιδί που έχει ψυχικά προβλήματα, σίγουρα, αυτό το ξέρουμε. Γι' αυτό, τον παρακολουθεί ψυχολόγος, αλλά νομίζω ότι δεν έχει αποτέλεσμα. Πρέπει να αλλάξει ψυχολόγο ή να πάει σε ψυχίατρο. Για να κάνει πρόσθεση, χρειάζεται τα δάχτυλα, γιατί δεν μπορεί αλλιώς"

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ