ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Φίγκο: "Η Μπαρτσελόνα δεν είχε εκτιμήσει την προσφορά μου"

Φίγκο: "Η Μπαρτσελόνα δεν είχε εκτιμήσει την προσφορά μου"

Ο Λουίς Φίγκο αναφέρθηκε στην πολύκροτη μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ Μαδρίτης, γνωστοποιώντας έναν επιπλέον λόγο που επέλεξε να αφήσει τους "μπλαουγκράνα". Τι είπε για τους νυν προπονητές των δύο ομάδων.

Σε μια εκ των πιο "εκκωφαντικών" μεταγραφών στην ιστορία του ποδοσφαίρου αναφέρθηκε ο Λουίς Φίγκο, δηλαδή στη δική του από την Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στις 24 Ιουλίου του 2000.

Όπως τόνισε ο Πορτογάλος, κατά τις τελευταίες ημέρες του στους Καταλανούς, είχε την αίσθηση πως η προσφορά του δεν είχε εκτιμηθεί επαρκώς από τη διοίκηση της ομάδας και ότι ο λόγος που αποχώρησε δεν αφορούσε μόνο το οικονομικό σκέλος.

“Τελικά, αν δεν νιώθεις ότι αυτό που κάνεις και αυτό που φέρνεις μαζί σου στην ομάδα εκτιμάται στο 100% από εκείνους που διοικούν, και όχι τους οπαδούς, τότε σκέφτεσαι να φύγεις όταν έρχονται προτάσεις. Αυτό ακριβώς συνέβη”, είπε αρχικά ο 44χρονος, στο διαδικτυακό κανάλι της Primera Division.

“Δεν ήταν μόνο τα αγωνιστικά και οικονομικά κίνητρα. Επίσης, με ενθάρρυναν κι άλλοι άνθρωποι, και τελικά έκανα το βήμα. Μετά δεν υπήρχε γυρισμός”.

Για την προπονητική δουλειά του Ζινεντίν Ζιντάν στους "μερένγκες", είπε: “Τα πηγαίνει καλύτερα από ποτέ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα δύσκολο κλαμπ, επειδή πάντα ψάχνουν για άμεσα αποτελέσματα, οπότε τα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα είναι δύσκολα”.

Για τον Λουίς Ενρίκε: “Έχει κερδίσει πολλούς τίτλους και έχει αφήσει το σημάδι του. Του εύχομαι τα καλύτερα, παρότι είναι στην αντίπαλη ομάδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το γουρουνάκι του Φίγκο
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ