ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Φάμπρεγκας: "Μία ήττα ήταν, μην δραματοποιούμε τα πράγματα"

Φάμπρεγκας: "Μία ήττα ήταν, μην δραματοποιούμε τα πράγματα"

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας ζήτησε να πέσουν οι τόνοι μετά την ήττα από τον Άγιαξ, ενώ σημείωσε ότι το ματς με την Μπιλμπάο είναι το ιδανικό για να αντιδράσουν.

Είναι η μοίρα των μεγάλων ομάδων. Μία ήττα, ένα στραβό αποτέλεσμα και η γκρίνια εμφανίζεται άμεσα.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει αυτές τις ημέρες στην Μπαρτσελόνα που έχασε από τον Άγιαξ, παρόλο που ήταν μόλις η πρώτη ήττα μετά από 21 φετινά ματς, χωρίς παράλληλα να είναι καταδικαστική.

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας βγήκε μπροστά σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε και προσπάθησε να ρίξει τους τόνους: "Υπήρξε συνάντηση και μακρά κουβέντα με τον προπονητή, όπως όμως συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις. Είναι η πρώτη ήττα σε 21 ματς και έχουμε αναλύσει αυτό που δεν κάναμε καλά.

Το επιθετικό transition δεν ήταν γρήγορο. Ήμασταν ασταθείς στην πίεση. Δεν είχαμε φρεσκάδα. Σήμερα όλες οι ομάδες θέλουν να νικούν την Μπάρτσα, να τα δίνουν όλα σε αυτά τα παιχνίδια, που γι’ αυτές είναι το ματς της χρονιάς".

Παράλληλα ζήτησε "να μην δραματοποιείται η κατάσταση, όπως συνηθίζεται σε αυτόν τον σύλλογο. Δεν ήμασταν καλοί και πλέον πρέπει να ψάξουμε την βελτίωση. Δεν ήταν πρόβλημα συμπεριφοράς, αφού η δίψα για τίτλους είναι η ίδια με πάντα. Απλά δεν τρέξαμε καλά, πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι".

Ο Καταλανός άσος μεταξύ άλλων σημείωσε ότι "είναι η καλύτερη στιγμή για μια ήττα. Την Κυριακή θα φανεί η αντίδραση και η ικανότητα αυτής της ομάδας. παίζουμε πολλά σε αυτό το ματς, γιατί είμαστε πρώτοι και θέλουμε να διατηρήσουμε την απόσταση. Είναι ένα ωραίο σκηνικό για αν αντιδράσουμε ο αγώνας με την Μπιλμπάο".

Τέλος σχολίασε για τον Τάτα Μαρτίνο ότι "μας δίνει τις κατάλληλες οδηγίες. Είναι ένας μεγάλος προπονητής. Του αρέσει να μιλάει και τα έχει όλα υπό έλεγχο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ