ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Έτσι γιορτάζει το νταμπλ η Μπαρτσελόνα

Έτσι γιορτάζει το νταμπλ η Μπαρτσελόνα

Η συγκινητική αγκαλιά του Μέσι με τον Λουίς Ενρίκε, το συλλεκτικό μπλουζάκι για το 28ο Κύπελλο, το πάρτι στους δρόμους και στα social media και η αποθέωση στο "Camp Nou". Το Sport24.gr σας παρουσιάζει όλα τα ντεσού από τον θριάμβο της Μπαρτσελόνα επί της Σεβίλλης.

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Copa del Rey επικρατώντας 2-0 της Σεβίλλης στη Μαδρίτη, σφραγίζοντας το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ (πρώτη φορά μετά από 63 χρόνια) και το γεγονός αυτό προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμό στο στρατόπεδο των "μπλαουγκράνα".

Οι δύο εγχώριοι τιτλοι ήρθαν κατά... παραγγελία για να κλείσουν σε χρόνο dt τις πληγές που είχαν ανοίξει με τον πρόσφατο αποκλεισμό στα προημιτελικά του Champions League από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Λουίς Ενρίκε να πνίγεται στις αγκαλιές των παικτών του και το video με το σφιχταγκάλιασμό του με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου.

"Παλέψαμε σκληρά, υποφέραμε, αλλά στο τέλος νικήσαμε όλοι μαζί. Πρωταθλητές Ισπανίας και τώρα... Κυπελλούχοι Ισπανίας", ήταν το μήνυμα που ανέβασε στην προσωπικη του ιστοσελίδα στο Facebook ο Λιονέλ Μέσι, το οποίο συνόδευσε μάλιστα από εντυπωσιακή φωτογραφία του μέσα από το "Vicente Calderon".

Στα αποδυτήρια οι νταμπλούχοι Ισπανίας δεν σταμάτησαν να ποζάρουν με το βαρύτιμο τρόπαιο (οι φωτογραφίες των Ινιέστα και Ράκιτιτς είναι χαρακτηριστικές) και να ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media από τους πανηγυρισμούς τους ενώ έκανε και την εμφάνισή της μία φανέλα-έκπληξη: με το νούμερο "28" στην πλάτη όσα και τα τρόπαια του Copa del Rey που έχει η Μπαρτσελόνα και τη φράση "Βασιλιάς των Κυπέλλων".

Έτσι γιορτάζει το νταμπλ η Μπαρτσελόνα

Aυτά είναι τα 13 σχέδια των footshirts για τους φίλους της Μπαρτσελόνα!

Δεν ήταν όμως μόνο οι παίκτες και το τεχνικό τιμ που γιόρτασαν με την... ψυχή τους το τρόπαιο αλλά και ο οπαδοί, με τη νύχτα στη Βαρκελώνη να γίνεται ημέρα, μιας που οι φανς των "μπλαουγκράνα" πλημμύρισαν την Ράμπλα (Fuente de Canaletes), μέρος που δίνουν ραντεβού μετά την κατάκτηση τίτλων, ενώ απόψε η ομάδα θα κάνει γύρο θριάμβου στο "Camp Nou" μπροστά στο κοινό της.

Σημειώνεται πως η ευφορία μεταφέρθηκε και στον γραπτό τύπο, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αποθεώνουν την Μπαρτσελόνα για το επίτευγμά της, την κατάκτηση δηλαδή του Κυπέλλου απέναντι στην κάτοχο του Europa League αλλά και το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου.

Έτσι γιορτάζει το νταμπλ η Μπαρτσελόνα
TODOS LOS@ DERECHOS RESERVADOS

"Επικό νταμπλ", είναι ο τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της "Mundo Deportivo", η "Sport" χαρακτηρίζει "Ήρωες" τους άσους της Μπαρτσελόνα, ενώ η μαδριλένικη "Marca" βγάζει το καπέλο στον "Βασιλιά Ινιέστα".

Έτσι γιορτάζει το νταμπλ η Μπαρτσελόνα
Έτσι γιορτάζει το νταμπλ η Μπαρτσελόνα
Έτσι γιορτάζει το νταμπλ η Μπαρτσελόνα

Δείτε όλα τα σημερινά πρωτοσέλιδα των ξένων αθλητικών ΜΜΕ.

Τα τιτιβίσματα των παικτών της Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του τροπαίου:

Gran manera de cerrar la temporada. #campeones #familia #juntossomosmasfuertes #ForcaBarca #copadelrey

A photo posted by Claudio Bravo Muñoz (@claudiobravo1) on

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ