ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ετοιμάζεται για νέο ρεκόρ η Μπαρτσελόνα

Ετοιμάζεται για νέο ρεκόρ η Μπαρτσελόνα

Υπάρχουν ρεκόρ που δεν έχει σπάσει η Μπαρτσελόνα; Υπάρχει κάτι που δεν έχει πετύχει η ομάδα της Καταλωνίας; Κι όμως υπάρχει. Οι "μπλαουγκράνα" πάνε για το καλύτερο ξεκίνημα της σεζόν!

Έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια να γράφουμε για τα ρεκόρ της Μπαρτσελόνα, του Λιονέλ Μέσι, του Τσάβι, του Ινιέστα και όλων των παικτών αυτής της ομάδας που έχει αλλάξει το τρόπο ποδοσφαίρου και έχει γράψει τη δική της ιστορία στο άθλημα.

Θα λέγαμε πως δεν υπάρχουν άλλα ρεκόρ για να σπάσουν, αφού η παρέα από την Μασία τα έχει κατατροπώσει σχεδόν όλα, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Οι αριθμοί είναι πολλοί, τα στατιστικά και οι κατηγορίες επίσης, οπότε η ομάδα της Βαρκελώνης πάντα θα έχει κάτι να ασχολείται, εκτός από το να κατακτά τίτλους...

Ένα νέο ρεκόρ μάλιστα, είναι αυτό του καλύτερου ξεκινήματος στην Πριμέρα Ντιβισιόν, με τους "μπλαουγκράνα" να χρειάζονται ακόμα δύο επιτυχημένα 90λεπτα για να το καταρρίψουν. Σε περίπτωση που οι Καταλανοί νικήσουν την Ρεάλ Σοσιεδάδ στο "Καμπ Νόου" τότε θα φτάσουν τις 6 συνεχόμενες νίκες και κατά συνέπεια τις ομάδες των Κρόιφ (1990-91), Φαν Γκάαλ (1997-98), Γκουαρδιόλα (2009-10) και Βιλανόβα (2012-13).

Αν πάλι καταφέρουν και πάρουν το τρίποντο και την 7η αγωνιστική κόντρα στην Αλμερία, τότε θα έχουν κάνει το καλύτερό τους ξεκίνημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν, έστω και χωρίς να εντυπωσιάσουν. Η Μπαρτσελόνα άλλωστε έχει μπει σε νέα εποχή με τον Τάτα Μαρτίνο, προσπαθεί να απαλλαγεί από το τρόπο παιχνιδιού που εκτός από αποτελεσματικός είναι και προβλέψιμος και η μετάβαση δεν είναι τόσο εύκολη.

Το ρεκόρ της καλύτερης εκκίνησης πάντως είναι έτοιμο να καταρριφθεί, όμως η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν είναι εύκολη αντίπαλος. Μην ξεχνάμε πως σε δύο εκτός έδρας ματς έχει καταφέρει να αποσπάσει δύο ισοπαλίες, όμως είναι δεδομένο πως άλλο η έδρα της Λεβάντε και της Έλτσε και άλλο το "Καμπ Νόου".

Πηγή: Marca.com

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ