ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επιμένει για Κοουτίνιο η Μπαρτσελόνα

Liverpool's Philippe Coutinho, left, celebrates scoring his side's second goal of the game during the Premier League soccer match. Leicester City versus Liverpool at the King Power Stadium, Leicester, England,  Saturday Sept. 23, 2017. (Mike Egerton/PA via AP)
Liverpool's Philippe Coutinho, left, celebrates scoring his side's second goal of the game during the Premier League soccer match. Leicester City versus Liverpool at the King Power Stadium, Leicester, England, Saturday Sept. 23, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) AP

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να μην έκανε δικό της τον Φιλίπε Κοουτίνιο το περασμένο καλοκαίρι, αλλά επιμένει στην ίδια προσφορά προς τη Λίβερπουλ, ώστε να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο τον προσεχή Ιανουάριο.

Φτάσαμε στον Οκτώβριο, αλλά το σίριαλ της μεταγραφής του Φιλίπε Κοουτίνιο από τη Λίβερπουλ προς την Μπαρτσελόνα δεν λέει να λάβει τέλος. Οι Καταλανοί θέλουν να κάνουν δικό τους τον Βραζιλιάνο και επιμένουν να προσφέρουν στους "ρεντς" 80 εκατομμύρια ευρώ, καθώς και 30 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους (δηλαδή όσα και το καλοκαίρι), ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, ο Κοουτίνιο θέλει να μετακομίσει στη Βαρκελώνη, καθώς διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Λουίς Σουάρες, αλλά και με τον συμπατριώτη του, Παουλίνιο. Μάλιστα, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα πως ο μέσος της Λίβερπουλ έχει διαρκείς επαφές τόσο με παίκτες όσο και με άτομα από τη διοίκηση των "μπλαουγκράνα".

Κοινώς, η Μπάρτσα και ο Κοουτίνιο θέλουν να συνεργαστούν, αλλά το θέμα είναι αν η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει ένα από τα μεγάλα αστέρια της έναντι του συγκεκριμένου ποσού που προσφέρουν οι Καταλανοί, οι οποίοι έχουν ξεκαθαρίσει πως αυτό θα είναι το... ταβάνι τους.

Επιμένει για Κοουτίνιο η Μπαρτσελόνα

Mike Egerton/PA via AP

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ