ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Έδωσε Μπάρτρα, παίρνει Ουμτιτί η Μπαρτσελόνα

Lyon's French Cameroonian defender Samuel Umtiti reacts after scoring an equalizer during the French L1 football match Paris Saint-Germain (PSG) vs Lyon (OL) on September 21, 2014 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO / KENZO TRIBOUILLARD        (Photo credit should read KENZO TRIBOUILLARD/AFP/Getty Images)
Ουμτιτί AFP/GETTY IMAGES

Πολύ κοντά στην μεταγραφή του Σαμουέλ Ουμτιτί από την Λυών βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Μπάρτρα (VIDEO).

Μετά από δώδεκα χρόνια παρουσίας στην Μπαρτσελόνα, ο Μαρκ Μπάρτρα αποχώρησε από την Βαρκελώνει και θα αγωνίζεται για λογαριασμό της Μπορούσια Ντόρτμουντ . Οι "μπλαουγκράνα" δεν άργησε να βρουν αντικαταστάτη τόσο για το κέντρο της άμυνας όσο και την αριστερή πλευρά.

Όπως αναφέρει η mundodeportivo, ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα είναι σε επαφές με την Λυών για την μεταγραφή του Σαμουέλ Ουμτιτί. Ο 22άχρονος αριστεροπόδαρος άσος θα ενισχύσει τους Ισπανούς στο κέντρο της άμυνας, ενώ μπορεί να καλύψει και το αριστερό άκρο.

Το κόστος αναμένεται να φτάσει τα 20.000.000€ και ο παίκτης θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ουμτιτί έχει γεννηθεί στο Καμερούν, όμως έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές ομάδες της εθνικής Γαλλίας.

Φέτος μέτρησε 38 συμμετοχές με την Λυών σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας και ένα γκολ απέναντι στην Καέν.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ