ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αυτό είναι το μότο του Λουίς Ενρίκε στην Μπαρτσελόνα

Αυτό είναι το μότο του Λουίς Ενρίκε στην Μπαρτσελόνα

Τηλεοπτική εκπομπή έφερε στο φως της δημοσιότητας το μυστικό του Λουίς Ενρίκε, το οποίο κρυβόταν καλά επί δύο χρόνια στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Στην αποκάλυψη ενός μυστικού που κρατούσε καλά φυλαγμένο για δύο χρόνια εντός των τειχών του Ciutat Esportiva προχώρησε ο Λουίς Ενρίκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Los Hombres de Lucho".

Ο Αστουριανός τεχνικός εξήγησε στο πλαίσιο του προγράμματος πως έχει κρεμάσει στους τοίχους όλων των γραφείων των βοηθών και των συνεργατών του ένα κομμάτι χαρτί, γραμμένο στα αγγλικά, με τα εξής λόγια: "You can have RESULTS or EXCUSES, not both" ("Μπορείς να έχεις αποτελέσματα ή δικαιολογίες, όχι και τα δυο").

Μάλιστα, σε αυτή την προτάση υπάρχει μία ιδιαιτερότητα, αφού οι λέξεις "αποτελέσματα" και "δικαιολογίες" είναι οι μοναδικές που έχουν γραφτεί με κεφαλαία γράμματα, με τον τεχνικό των "μπλαουγκράνα" να εξηγεί το λόγο μιλώντας στην εκπομπή:

Αυτό είναι το μότο του Λουίς Ενρίκε στην Μπαρτσελόνα

"Είναι ξεκάθαρο ότι στη ζωή δεν μπορείς να έχεις αποτελέσματα και δικαιολογίες την ίδια στιγμή. Είτε το ένα είτε το άλλο. Για αυτόν τον λόγο, θέλω όλοι όσοι βρίσκονται γύρω μου να το έχουν ξεκάθαρο".

Στην ίδια εκπομπή ο Λουίς Ενρίκε παρουσίασε έναν προς έναν όλου τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, πλην των παικτών,που είναι μάλιστα κοντά στους 30 τον αριθμό, ενώ θα πρέπει να επισημανθεί επίσης αν αυτό το μότο εμφανίζεται και στα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών ή περιορίζεται μόνο στο τεχνικό επιτελείο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ