ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Απέρριψε Κρόος η Μπαρτσελόνα

Απέρριψε Κρόος η Μπαρτσελόνα

Οι Καταλανοί είχαν την ευκαιρία να περιμένουν για άλλον έναν χρόνο και στη συνέχεια να πάρουν ως ελεύθερο τον Τόνι Κρόος. Διαβάστε γιατί είπαν "οχι".

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας η "Periodico Catalunya", δημοσίευμα της οποίας υποστηρίζει ότι ο Τόνι Κρόος θα μπορούσε να φοράει από τη νέα σεζόν τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο Γερμανός, ο οποίος δεν ανανεώνει με την Μπάγερν Μονάχου, έμενε ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και είχε προταθεί στους Καταλανούς.

Τι έπρεπε να κάνουν εκείνοι; Υπομονή για έναν χρόνο προκειμένου να πάρουν τον παίκτη χωρίς κανένα κόστος. Ωστόσο, ο Λουίς Ενρίκε απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο και προχώρησε στην απόκτηση του Ιβάν Ράκιτιτς.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι "μπλαουγκράνα" δεν προχώρησαν σε αυτή τη μεταγραφή γιατί δεν ήθελαν να χαλάσουν τις σχέσεις τους με τους Βαυαρούς παίρνοντας έναν εκ των καλύτερων παικτών τους χωρίς να δώσουν χρήματα. Ίσως, όμως, και να το μετανιώσουν αυτό στην πορεία μια και όλα δείχνουν ότι ο 24χρονος μέσος από τη νέα σεζόν θα παίζει με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ