ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ανυπόμονος ο Σουάρες

Ανυπόμονος ο Σουάρες

Ο Λουίς Σουάρες μίλησε στο επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα και δεν έκρυψε ότι ήταν όνειρο του να αγωνιστεί σε αυτή και αργότερα έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Η καριέρα του Λουίς Σουάρες στην Μπαρτσελόνα ξεκίνησε και επίσημα την Παρασκευή με τον Ουρουγουανό να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες, αλλά και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Αρχικά, το νέο απόκτημα των Καταλανών μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας τόνισε: "Είμαι χαρούμενος που αισθάνομαι και πάλι σαν ποδοσφαιριστής και βρίσκομαι με τους συμπαίκτες μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην τιμωρία που του έχει επιβληθεί: "Είναι σκληρό. Είναι μια κατάσταση η οποία με έκανε να αισθανθώ άβολα. Πληρώνω το λάθος που έκανα και έχω απολογηθεί για αυτό. Πρέπει να τα ξεχάσω όλα αυτά. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το μέλλον μου, το οποίο είναι στην Μπαρτσελόνα, ένα σύλλογο για τον οποίο ονειρευόμουν να παίξω"

Τελειώνοντας τις δηλώσεις του είπε: "Περιμένω να αγωνιστώ ξανά, να αποκτήσω επαφή με τους φιλάθλους και να νιώσω το συναίσθημα του να παίζει σε ένα γήπεδο όπως το Καμπ Νόου

Είμαι ευγνώμων στο σύλλογο για όλα όσα έκανε για μένα τις τελευταίες εβδομάδες. Ήταν εξαιρετικοί μαζί μου και το εκτιμώ αυτό γιατί διαπιστώνω το όνειρό μου, το να παίξω στην Μπαρτσελόνα"

Η πρώτη του προπόνηση

Λίγη ώρα αργότερα ο Λουίς Σουάρες έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Η τιμωρία της FIFA δεν του επέτρεπε να συμμετάσχει σε καμία αθλητική δραστηριότητα μέχρι τις 26 Οκτωβρίου, ωστόσο η έφεση των Καταλανών στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης πέτυχε τουλάχιστον τη συμμετοχή του Ουρουγουανού στις προπονήσεις και στα φιλικά.

Ως εκ τούτου, το πρωί της Παρασκευής (15/08) το επίκεντρο της προπόνησης στο Θιουτάτ Τζουάν Γκαμπέρ δεν ήταν ούτε ο ούτε ο Τσάβι Ερνάντες ούτε ο Νεϊμάρ, αλλά ο 27χρονος επιθετικός.

Οι καλύτερες στιγμές του στην πρώτη του προπόνηση:

Η πρώτη ημέρα του σε 100 δευτερόλεπτα

Ανυπόμονος ο Σουάρες
Ανυπόμονος ο Σουάρες
Ανυπόμονος ο Σουάρες
Ανυπόμονος ο Σουάρες
Ανυπόμονος ο Σουάρες
Ανυπόμονος ο Σουάρες
Ανυπόμονος ο Σουάρες
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ