ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αμπιντάλ: "Σέβομαι τον Ολυμπιακό, συνεχίζω στην Μπαρτσελόνα"

Αμπιντάλ: "Σέβομαι τον Ολυμπιακό, συνεχίζω στην Μπαρτσελόνα"
INTIME SPORTS

Ο Ερίκ Αμπιντάλ μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "SER Catalunya" και αναφέρθηκε στην καριέρα του και στο μέλλον του, τονίζοντας ότι προτιμάει να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα, αν και -όπως είπε- σέβεται τον Ολυμπιακό.

Στην Μπαρτσελόνα ονειρεύεται την καριέρα του και το μέλλον του ο Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Γάλλος, μίλησε στο στο ραδιοφωνικό σταθμό "SER Catalunya" και αναφέρθηκε στο τι προτίθεται να κάνει, αναφέροντας επίσης τον Ολυμπιακό και την πρόταση που του έκανε.

"Με ενδιαφέρει να δουλέψω στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Με όλο τον σεβασμό στον Ολυμπιακό που μου έκανε πρόταση, θα συνεχίσω στην Βαρκελώνη. Η δουλειά μου θα αρχίσει πριν το τέλος της σεζόν και εκκρεμεί μία συζήτησή μου με τον κ. Μπαρτομέου για την συμφωνία", ανέφερε αρχικά ο Αμπιντάλ, ενώ για τον Λιονέλ Μέσι είπε: "Ελπίζω να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις".

Επίσης, αναφέρθηκε και στον Ντάνι Άλβες, λέγοντας ότι η Μπαρτσελόνα, πρέπει να του ανανεώσει το συμβόλαιο "γιατί δεν υπάρχει καλύτερος για το δεξί άκρο της άμυνας. Είτε κρατάς τον κορυφαίο είτε τον αφήνεις για να πάει σε άλλη ομάδα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ