ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Άλλαξε την ιστορία της Μπάρτσα ο Ροναλντίνιο"

"Άλλαξε την ιστορία της Μπάρτσα ο Ροναλντίνιο"
Βαλντές

Ως τον πιο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με τον οποίο έχει συνεργαστεί χαρακτήρισε ο Βίκτορ Βαλντές τον Ροναλντίνιο, ο οποίος βοήθησε την Μπαρτσελόνα να επιστρέψει στο προσκήνιο. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Ισπανός.

Μπορεί να έχει συμπληρώσει στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα μία δεκαετία και σε αυτό το διάστημα να έχει συνεργαστεί με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων οι Ριβάλντο, Τσάβι, Ινίεστα και Μέσι όμως για εκείνον ο πιο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που έχει συνεργαστεί είναι ο Ροναλντίνιο.

Ο λόγος για τον Βίκτορ Βαλντές, ο οποίος αποθέωσε τον Βραζιλιάνο διεθνή.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας τόνισε πως ο Ρόνι ήταν εκείνος που βοήθησε να αλλάξει το ρου της ιστορίας της Μπάρτσα και να επανέλθει στις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης. Επιπλέον, στα καλά του ήταν εντυπωσιακός αναγκάζοντας ακόμα και τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης να τον χειροκροτήσουν στην ήττα της ομάδας τους με 3-0 μέσα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" (σ.σ. 19/5/05)

"Ανέκαθεν έλεγα πως ο Ρόνι άλλαξε την ιστορία του συλλόγου, όταν έπαιξε στην Μπάρτσα. Ήταν ο ηγέτης της ομάδας που άλλαξε την ιστορία μας" είπε και προσέθεσε:

"Δεν είχαμε πάρει τίτλους για αρκετά χρόνια. Ήρθε και βοήθησε την Μπαρτσελόνα να γίνει ένας γνωστός σύλλογος παγκοσμίως. Γι' αυτό τον ευχαριστώ. Θα έλεγα πως είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που έχω δει στα αποδυτήρια. Πάντα έκανε νέα πράγματα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ