ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Ακατανόητη η μεταγραφή Ματιέ στην Μπαρτσελόνα"

"Ακατανόητη η μεταγραφή Ματιέ στην Μπαρτσελόνα"

Ο Ζερεμί Ματιέ έγινε ο ακριβότερος αμυντικός άνω των 30 στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Περήφανοι χωρίς να καταλαβαίνουν το νόημα της μεταγραφής του οι Γάλλοι. Η άποψή σας;

Σύμφωνα με το Squawka, ο Ζερεμί Ματιέ έγινε ο ακριβότερος αμυντικός άνω των 30 στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Η Μπαρτσελόνα έδωσε 20 εκατομμύρια ευρώ στη Βαλένθια για να τον αποκτήσει, μια επιλογή που προκαλεί ερωτηματικά για ένα παίκτη 30+ με μόλις 2 συμμετοχές με την εθνική Γαλλίας και 14 στο Champions League. Προσθέστε ότι το συμβόλαιό που θα υπογράψει είναι για 4+1 χρόνια!

Ο Γάλλος δημοσιογράφος του Eurosport, Vincent Bregevin, καταθέτει την άποψή του:

"Ακόμα και αν ο Ματιέ έπαιξε καλά με τη Βαλένθια, δεν καταλαβαίνω γιατί η Μπαρτσελόνα πλήρωσε αυτή την τιμή και του έδωσε το μεγάλο συμβόλαιο σε χρονική διάρκεια. [...] Αυτή είναι μια τιμή και ένα συμβόλαιο για ένα βασικό παίκτη της Εθνικής Γαλλίας με προοπτική ή για ένα παίκτη που αναδείχθηκε στο Champions. League. Και ο Ματιέ δεν είναι τέτοιος παίκτης (μόνο δύο συμμετοχές με την εθνική και 14 παιχνίδια CL). Τέλος πάντων, δεν καταλαβαίνουμε τη στρατιγική της Μπαρτσελόνα για τους κεντρικούς αμυντικούς, αλλά είμαστε περήφανοι που Γάλλος έχει τέτοιο συμβόλαιο. Μπράβο Ματιέ!".

Η άποψή σας για τη μεταγραφή του Ζερεμί Ματιέ;

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ