ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αιχμές Ροσέλ για Μάντσεστερ Σίτι

Αιχμές Ροσέλ για Μάντσεστερ Σίτι

Με αφορμή το έντονο φλερτ του Πεπ Γουαρδιόλα με τη Μάντσεστερ Σίτι, άνθρωπος της οποίας θα έχει σύντομα συνάντηση με τον Ισπανό, ο Σάντρο Ροσέλ εξαπέλυσε πυρά κατά των πρωταθλητών Αγγλίας.

Τη δυσαρέσκειά του για την τακτική που έχει η Μάντσεστερ Σίτι να προσεγγίζει ανθρώπους της Μπαρτσελόνα εκδήλωσε ο Σάντρο Ροσέλ.

Οι "πολίτες", οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον Πεπ Γουαρδιόλα, έχουν κάνει ήδη δικούς τους τους Φεράν Σοριάνο και Τσίκι Μπεγκιριστάιν, δύο πρώην Καταλανούς ενώ όλα δείχνουν πως είχαν κάνει κρούση και σε άλλα μέλη της οικογένειας των "μπλαουγκράνα".

Αυτό ήταν ένα από τα θέματα που καυτηρίασε σε συνέντευξή στον ραδιοφωνικό σταθμό RAC 1 o Ροσέλ, ο οποίος είπε αρχικά για τον Πεπ Γουαρδιόλα: "Είναι επαγγελματίας και η Μπάρτσα θα έχει πάντα όλες τις δυνατότητες για να είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου. Δε θα ήθελα να τον δω αντίπαλο".

Αναφορικά με τον Φεράν Σοριάνο, νυν εκτελεστικό διευθυντή της Σίτι, σχολίασε: "Με ενοχλεί που άνθρωποι που εργάστηκαν εδώ, όπως ο Φεράν Σοριάνο, χρησιμοποιούν πληροφορίες απόρρητες του συλλόγου για μία άλλη ομάδα. Θα έπρεπε να φερθούν πιο επαγγελματικά".

Ακόμη προσέθεσε για τους πρωταθλητές Αγγλίας: "Έχουν προσπαθήσει να πάρουν πολλούς από διαφορετικά πόστα, αλλά κανείς δεν έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμά τους επειδή οι άνθρωποί μας είναι εξαιρετικοί και αποτελούν μέρος ενός φανταστικού συλλόγου".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σοριάνο σύμφωνα με τη "Sport" θα συναντηθεί σύντομα με τον Πεπ Γουαρδιόλα, προκειμένου να του καταστήσει σαφές πως οι "πολίτες" θέλουν να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου από το καλοκαίρι.

Ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα, άλλωστε, που αναφέρουν πως η Σίτι είναι έτοιμη προσφέρει ένα αστρονομικό ποσό στον Ισπανό για να τον δελεάσει.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ