ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς Ταυλαρίδη με ΑΕΚ

Χωρίς Ταυλαρίδη με ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο Στάθης Ταυλαρίδης τραυματίστηκε στην γάμπα στο ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου και δεν θα είναι στην διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ

Ο Στάθης Ταυλαρίδης επέστρεψε τραυματίας από το χθεσινό ματς κυπέλλου Ελλάδας στο Βόλο εναντίον του Ολυμπιακού και σήμερα υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα.

Ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα την Πέμπτη (13/12) και την Παρασκευή (14/12) θα διαπιστωθεί η σοβαρότητά του τραυματισμού του.

Πάντως δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή της ομάδας του Περιστερίου Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Από εκει και πέρα, η προπόνηση της Πέμπτης έγινε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου έκαναν αποθεραπεία και υδρομασάζ ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Σουμπίνιο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον γυμναστή αποκατάστασης Σωτήρη Κακαργιά. Επίσης, στο αθλητικό κέντρο βρέθηκε ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας ο οποίος υπέβαλε τους παίκτες σε λιπομέτρηση και ειδικά τεστ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ