ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς Σφακιανάκη, Επστάιν στην Επανομή

Χωρίς Σφακιανάκη, Επστάιν στην Επανομή
INTIME SPORTS

Χωρίς τους Σφακιανάκη και Επστάιν θα παραταχθεί την Τετάρτη (21/12) ο Ατρόμητος στην Επανομή κόντρα στην τοπική Αναγέννηση για το Κύπελλο Ελλάδος. Δεν παίζει ο Τάτος με Ολυμπιακό

Την αποστολή του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος (Δ' Φάση) την Τετάρτη με την Αναγέννηση Επανομής στο γήπεδο "Νίκος Σαράφης" (14.00) ανακοίνωσε την Δευτέρα (19/12) ο τεχνικός του Ατρομήτου Γιώργος Δώνης.

Την αποστολή αποτελούν 20 παίκτες που είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Αθανασίου, Μπάλλας, Καραμάνος, Μπέλιτς, Δημούτσος, Μπρίτο, Καραγκούνης, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Τόμας, Οικονόμου, Ζουέλα, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Τάτος, Μακρής, Νάστος και Γκαρσία.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σφακιανάκης και Επστάιν οι οποίοι έκαναν την Δευτέρα Θεραπεία. Επίσηςμ θεραπεία έκαναν και οι Ζουέλα, Τάτος.

Η ομάδα του Περιστερίου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της το μεσημέρι της Τρίτης (22/12) και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Ανδρέας Τάτος στο ματς με την ΑΕΚ και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της 15ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ