ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς Πίτου Γκαρσία και Σφακιανάκη στο ΟΑΚΑ

Χωρίς Πίτου Γκαρσία και Σφακιανάκη στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Τα κρίσιμα επόμενα ματς και φυσικά ο τελικός του Κυπέλλου, "ανάγκασαν" τον Γιώργο Δώνη να αφήσει εκτός αποστολής για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τους Γκαρσία και Σφακιανάκη. Δείτε την αποστολή.

Έτοιμοι για το δύσκολο εκτός έδρας ματς στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη, είναι οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη, οι οποίοι επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Το κλίμα ήταν πολύ καλό και άπαντες αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα και την Ανάσταση, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα για τον τεχνικό του Ατρομήτου.

Ο Έλληνας προπονητής, μπορεί να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, όμως άφησε εκτός αποστολής τον Πίτου Γκαρσία και τον Στέλιο Σφακιανάκη.

Ο αποκλεισμός των δύο ποδοσφαιριστών έγινε κυρίως για προληπτικούς λόγους και επειδή θέλει να τους ξεκουράσει ενόψει της συνέχειας και του τελικού Κυπέλλου.

Κατά τ' άλλα, οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γιώργος Δώνης είναι οι εξής: Ιτάνζ, Ράντμαν, Μπρίτο, Τάτος, Ζουέλα, Τόμας, Μπάλλας, Μήτρογλου, Καραμάνος, Σκόνδρας, Νάστος, Γιαννούλης, Iγκλέσιας, Φυτανίδης, Καραγκούνης, Επστάιν, Δημούτσος, Οικονόμου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ