ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς Φυτανίδη με ΑΕΚ

Χωρίς Φυτανίδη με ΑΕΚ
Φυτανίδης INTIME SPORTS

Χωρίς τον Σωκράτη Φυτανίδη θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με την ΑΕΚ. Ανακοίνωση της ΠΑΕ ενόψει των πλέι οφ

Χωρίς τον Σωκράτη Φυτανίδη θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου.

Ο αμυντικός της ομάδας του Γιώργου Παράσχου συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και θα εκτίσει τη μια από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του την προσεχή Κυριακή.

Ο Φυτανίδης προστέθηκε στους ήδη απόντες από την αναμέτρηση Ταυλαρίδη, Ιγκλέσιας που είναι επίσης τιμωρημένοι.

Η αποστολή του Ατρομήτου επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας από το Ηράκλειο και οι παίκτες έμειναν ελεύθεροι για να ξεκουραστούν.

Θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης στο αθλητικό κέντρο για να ξεκινήσουν προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚ.

Ανακοίνωση ενόψει των πλει οφ

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στα πλει οφ της Super League. Η ανακοίνωση αναφέρει:

" Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών ενόψει της ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση της για την εξασφάλιση της συμμετοχής της ομάδας μας στο μίνι πρωτάθλημα των play offs.

Σε μια χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα το αγαπημένο μας "αστέρι" φιλοδοξεί να γιορτάσει την επέτειο των 90 χρόνων από τη γέννηση του προσθέτοντας στη βίβλο της ιστορίας του μια ακόμη πολύ μεγάλη επιτυχία.

Απευθύνουμε γενικό προσκλητήριο σε κάθε φίλαθλο, σε κάθε περιστεριώτη ξεχωριστά, ειδικά σε εκείνους που μέχρι τώρα δεν μπορέσαμε να φέρουμε κοντά μας.

Η Ισχύς αποκτάται (άλλωστε) εν τη Ενώσει.

Όλοι μαζί στα play offs σαν μια γροθιά, ενωμένοι, κρατώντας ψηλά την σημαία μας να δώσουμε τη μάχη ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την έξοδο του Ατρόμητου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ