ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς τρεις με Βέροια ο Ατρόμητος

Χωρίς τρεις με Βέροια ο Ατρόμητος
INTIME SPORTS

Την αποστολή του σαββατιάτικου αγώνα στη Βέροια ανακοίνωσε ο Γιώργος Κορακάκης αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης του Ατρομήτου.

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Κορακάκης, γνωστοποίησε την αποστολή του Ατρομήτου για τον σαββατιάτικο (7/2) αγώνα με τη Βέροια για την 23η αγωνιστική της Super League.

Οι παίκτες που αποκλείστηκαν (Γεωργίου, Μπάρκας, Κοντοές) θα προπονηθούν το Σάββατο υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά, ενώ οι Παπασπύρος και Λημνιός θα αγωνιστούν με την ομάδα Κ20 που παίζει στη Βέροια στις 12.00.

Η αποστολή γευμάτισε στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και στην συνέχεια αναχώρησε για τη Βέροια με ενδιάμεσο σταθμό τη Θεσσαλονίκη.

Την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Νάστος, Κιβρακίδης, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Μπάλλας, Κατσουράνης, Γκαρσία, Μπρίτο, Ούμπιντες, Καράσκο, Μαρσελίνιο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Παπάζογλου, Αγκουαζί.

Διαθέσιμη θύρα

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι εν όψει του αυριανού αγώνα στη Βέροια θα είναι διαθέσιμη θύρα για φιλάθλους της ομάδας που θέλουν να τον παρακολουθήσουν και να προσέλθουν στο Στάδιο Βέροιας.

Στη σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας η ΠΑΕ Ατρόμητος κατέθεσε αίτημα για διάθεση κερκίδας από την ΠΑΕ Βέροια για μεμονωμένους φιλάθλους μας και το οποίο έγινε αποδεκτό.

Έτσι λοιπόν όσοι φίλαθλοι του Ατρόμητου ταξιδέψουν στη Βέροια θα καταλάβουν θέσεις στη θύρα 5 του δημοτικού σταδίου της πόλης".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ