ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς Κιβρακίδη και πάλι ο Ατρόμητος

Χωρίς Κιβρακίδη και πάλι ο Ατρόμητος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κιβρακίδης δεν τέθηκε στην διάθεση του Κορακάκη ούτε για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα και ο Κορακάκης υπολογίζει σε όσους είχε και στο ματς με τον Πανιώνιο.

Χωρίς τον Κυριάκο Κιβρακίδη, ο οποίος παραμένει ανέτοιμος αφού δεν έχει επανέλθει σε φουλ ρυθμούς αλλά και τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Μίλος Στόιτσεφ, οι οποίοι αμφότεροι δεν υπολογίζονται από τον τεχνικό του Ατρόμητου θα υποδεχθεί η ομάδα του Περιστερίου την Κέρκυρα.

Ο Γιώργος Κορακάκης ουσιαστικά έχει πάρει τους 20 ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του και στην ήττα από τον Πανιώνιο πριν από λίγες μέρες. Μόνο που τώρα προσδοκά σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Την αποστολή του αυριανού αγώνα με την Κέρκυρα ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Κορακάκης αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο.

Αποτελείται από τους: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλο, Μπίτολο, Φυτανίδη, Κοντοέ, Κατράνη, Λαζαρίδη, Ούμπιντες, Μπρίτο, Κυριακίδη, Πλατέλλα, Βασιλείου, Λημνιό, Γκουγκούδη, Ζησόπουλο, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Μπάγκα, Ντάουντα, Κεϊτά. Η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο.

Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο αθλητικό κέντρο με τον γυμναστή Δ. Μπογατσιώτη.

*Toσεμινάριο προπονητώνUEFAA’ στο Ρέθυμνο θα παρακολουθήσει για τις επόμενες μέρες ο συνεργάτης προπονητή Λουκάς Καραδήμος".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ