ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το προφίλ του Γιώργου Σπανού

Το προφίλ του Γιώργου Σπανού

Η διαδρομή του Γιώργου Σπανού. Από την εποχή που σε ηλικία 24 ετών ανέβαζε κατηγορίες την Χαλκηδόνα μέχρι την καταξίωση με τον Ατρόμητο. Ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκαιας, που καθοδηγεί εδώ και 19 χρόνια την πετρελαϊκή εταιρία ΕΤΕΚΑ.

Ο Γιώργος Σπανός βρίσκεται ανάμεσα στους 16 συλληφθέντες για την υπόθεση λαθρεμπορίας υγρών καυσίμων, που αποκαλύφθηκε ύστερα από αστυνομική έρευνα και επιχείρηση της Ασφάλειας.

Γεννήθηκε στη Νίκαια πριν από 44 χρόνια και είναι παντρεμένος με την Ανδριάνα Νικολούδη με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Ο "ισχυρός άνδρας" του Ατρομήτου, είναι πρόεδρος της γνωστής πετρελαϊκής εταιρίας ΕΤΕΚΑ, τα ηνία της οποίας παρέλαβε από τον πατέρα του Μιχάλη το 1995.

Η ΕΤΕΚΑ ιδρύθηκε το 1983 και σήμερα αριθμεί 270 πρατήρια σε ολόκληρη την Ελλάδα. Παράλληλα ο κ. Σπανός είναι αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της MEGA MOTORS.

Ο αναμορφωτής του Ατρομήτου ανέλαβε την ΠΑΕ τον Ιούνιο του 2005 έπειτα από συγχώνευση με την ομάδα της Χαλκηδόνας.

Είναι χαρακτηριστικό πως ασχολήθηκε ως παράγοντας με το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 24 ετών καταφέρνοντας να ανεβάσει την Χαλκηδόνα από τις χαμηλές κατηγορίες στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στο παρελθόν διετέλεσε μέλος και ταμίας του Δ.Σ. της ΕΠΑΕ, μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Πειραιά αλλά και αντιδήμαρχος Νικαίας.Άλλωστε στη Νίκαια έζησε μέχρι τα εφηβικά του χρόνια.

Η ΕΤΕΚΑ, η οποία επεκτάθηκε και στον τομέα των λιπαντικών καταλαμβάνει την έκτη θέση ανάμεσα στις ελληνικές εταιρίες καυσίμων.

Παρά την κρίση που μαστίζει και τον κλάδο των καυσίμων, ο Γιώργος Σπανός χάρη σε έξυπνα deal όπως με την Mediterranean Bunker Services κατάφερε να μείνει αλώβητος.

Ο Ατρόμητος είναι μία από τις ελάχιστες ελληνικές ομάδες που αποπνέουν οικονομική υγεία.

Είναι χαρακτηριστικό πως πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Σπανός αρνούνταν να παραχωρήσει τον Ματίας Ιγκλέσιας στην Τσάνγκτσουν Γιατάι παρά το ποσό που πρόσφεραν οι Κινέζοι τονίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα αλλά μην αποδυναμωθεί ο Ατρόμητος.


TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ