ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το παλεύει ο Ούμπιντες

Το παλεύει ο Ούμπιντες
Ουμπίδες Ζησόπουλος INTIME SPORTS

Ο Χαβιέρ Ούμπιντες παρά το ρεπό της ομάδας του Ατρόμητου βρέθηκε κανονικά στο αθλητικό κέντρο της ομάδας του Περιστερίου και γυμνάστηκε ώστε να μπορέσει να προλάβει την ρεβάνς με την Σαράγεβο.

Ο Ατρόμητος εξασφάλισε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σαράγεβο αλλά ακόμα δεν έχει πάρει την πρόκριση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή και στην ρεβάνς της Πέμπτης και είναι σίγουρο ότι ο Γιώργος Παράσχος θα ήθελε να έχει στην διάθεση του τον Χαβιέρ Ούμπιντες. Ο άσος της ομάδας του Περιστερίου δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων.

Ο Αργεντινός το παλεύει και ακόμα και την Κυριακή όπου η υπόλοιπη ομάδα είχε ρεπό βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας του Περιστερίου και προπονήθηκε μαζί με τον Θεολόγου υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας Σωτήρη Κακαργιά.

Την Κυριακή οι παίκτες του Ατρόμητου θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την ρεβάνς της Πέμπτης και φυσικά ο Παράσχος ελπίζει ο Παράσχος ελπίζει ο Ούμπιντες να προλάβει να δώσει το παρών.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ