ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το επεισόδιο Σα Πίντο, Ουμπίδες και η διάψευση

Το επεισόδιο Σα Πίντο, Ουμπίδες και η διάψευση
INTIME SPORTS

Στην προπόνηση της Κυριακής ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Σα Πίντο και Ουμπίδες με τον Πορτογάλο να κάνει παρατηρήσεις στον παίκτη της ομάδας του Περιστερίου αλλά το θέμα να λήγει εντός των αποδυτηρίων.

Η μουρμούρα του Ούμπιδες στην διάρκεια της αλλαγής του στο ματς με τον Πανιώνιο λίγο έλειψε να ανάψει φωτιές στον Ατρόμητο και αυτό γιατί ο Σα Πίντο δεν είχε ξεχάσει την στάση του Αργεντινού και στην προπόνηση της Κυριακής του έκανε παρατηρήσεις με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι και να πάει να δημιουργηθεί ένα επεισόδιο το οποίο όμως ήδη θεωρείται λήξαν.

Συγκεκριμένα ο Σα Πίντο στην επιστροφή των παικτών της ομάδας του Περιστερίου στις προπονήσεις και πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα έκανε κάποιες παρατηρήσεις στον Αργεντινό λέγοντας του: «Δεν μου άρεσε που δυσανασχέτησες κατά την διάρκεια της αλλαγής σου. Είναι η δεύτερη φορά που αντιδράς έτσι. Η ομάδα είναι πάνω από όλους και από όλα»

Στην διάρκεια της προπόνησης ο Αργεντινός άσος δεν ήταν στα καλά του με τον Πορτογάλο τεχνικό να τον φωνάζει και να του λέει αν θέλει να παραμείνει η όχι στο πρόγραμμα καθώς είναι γνωστό πως ο Ουμπίδες δεν είναι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση λόγω και του χαμού της αδελφής του.

Ο Αργεντινός του είπε ότι είναι καλά και ότι θέλει να συνεχίσει και πως τον είχαν ενοχλήσει τα λόγια του Πορτογάλο τεχνικού και το γεγονός πως ότι είπε το είπε δημόσια.

Ο Σα Πίντο υπεραμύνθηκε της επιλογής του λέγοντας πως έτσι έπρεπε να γίνει για να γίνει παράδειγμα για όλους τους υπόλοιπους. Το θέμα σύμφωνα με όσα υποστήριζαν από τον Ατρόμητο έληξε εκεί και δεν πήρε παραπάνω διαστάσεις και στην προπόνηση της Δευτέρας όλα ήταν καλά.

Για αυτό μάλιστα και το βράδυ της Δευτέρας υπήρξε ανακοίνωση-διάψευση σχετικά με ρεπορτάζ που ήθελαν το επεισόδιο ανάμεσα στους δυο άντρες να είναι πιο χοντρό και τον Γιώργο Σπανό να καλείται να τραβήξει τα λουριά. Επίσης υπήρξε διάψευση και αναφορικά με την δήθεν επιθυμία του Παπάζογλου να αποχωρήσει.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος με αφορμή δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο που κάνουν αναφορά για «σοβαρό πρόβλημα» στις σχέσεις του προπονητή Ρικάρντο Σα Πίντο με τον ποδοσφαριστή Χαβιέρ Ούμπιντες επιθυμεί να καταστήσει σαφές τα εξής:

«Τα δημοσιεύματα αυτά απέχουν παντελώς από την πραγματικότητα και ανήκουν απολύτως στη σφαίρα της φαντασίας. Ο προπονητής της ομάδας μας όπως κάνει με όλους τους ποδοσφαιριστές κάλεσε πράγματι στο γραφείο του τον Χαβιέρ Ούμπιντες και συζήτησαν πάνω σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία του συλλόγου.

Οι σχέσεις τους ήταν όμως και εξακολουθούν να είναι, άριστες και βασίζονται πάνω στον κανόνα του αμοιβαίου σεβασμού με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον και την πρόοδο του Ατρόμητου.

Θέλουμε επίσης να προσθέσουμε ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα αποχώρησης του Θανάση Παπάζογλου όπως αναληθώς γράφθηκε. Ο Παπάζογλου είναι παίκτης του Ατρόμητου, τον εμπιστευόμαστε και θα συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας»".

Χωρίς προβλήματα

Σε ότι έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της ομάδας του Ατρόμητου μπήκε την Δευτέρα στην τελική της ευθεία με όλους τους παίκτες να είναι στην διάθεση του Σα Πίντο καθώς δεν υπάρχει κανένα απολύτως αγωνιστικό πρόγραμμα. Η προπόνηση της Τρίτης τώρα θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ