ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

''Θρακιώτης'' ο προπονητής της Μετς

''Θρακιώτης'' ο προπονητής της Μετς
Τάτος INTIME SPORTS

Προ ημερών ιστοσελίδα του εξωτερικού έκανε αναφορά στο ενδιαφέρον της Μετς για τον Ανδρέα Τάτο του Ατρόμητου. Αξιοσημείωτο ότι ο τεχνικός των Γάλλων πέρασε από την Ελλάδα.

Προπονητής της Μετς είναι ο Αλμπέρ Καρτιέ. Ο Γάλλος τεχνικός πέρασε τη σεζόν 2009-2010 από τα μέρη μας, για λογαριασμό του Πανθρακικού. Έκανε ντεμπούτο στην εντός έδρας ήττα (1-0) των Θρακιωτών από τον Παναθηναϊκό.

Γιατί τα αναφέρουμε αυτά; Εξαιτίας του ενδιαφέροντος της Μετς για τον Ανδρέα Τάτο, αν λάβουμε υπόψιν το προ ημερών δημοσίευμα της ιστοσελίδας footmercato.net. Όταν πάντως η ομάδα του Πανθρακικού αντιμετώπισε τον Ατρόμητο εκείνη την αγωνιστική περίοδο, ο Τάτος δεν είχε παίξει με τους Περιστεριώτες. Ασφαλώς, όμως, θα τον είχε τσεκάρει, από τη στιγμή που ήταν παίκτης Σούπερ Λίγκας. Έτσι ''δένει'' το ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδας, αν και στην παρούσα φάση δεν έχει σημειωθεί η παραμικρή εξέλιξη.

ΕΚΤΟΣ ΜΠΡΙΤΟ-ΚΟΥΡΟΣ

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης. Όλοι έλαβαν κανονικά μέρος πλην Μπρίτο και Κούρου, οι οποίοι ωστόσο αυξάνουν ολοένα και περισσότερο τους ρυθμούς

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΟ το 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Το μεσημέρι της Πέμπτης, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές Φώτης Γεωργίου, Φάμπιο και Σπύρος Παπασπύρος επισκέφθηκαν το 2ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσουν εισιτήρια του αγώνα με τον Αστέρα. Μάλιστα υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί με τα παιδιά.

* Ξεκινάει την Παρασκευή (7/11) η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα είναι ανοικτό από τις 12.00 μέχρι τις 20.00 ενώ το Σάββατο από τις 10.00 μέχρι τις 14.00. Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ