ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Θέλει Σηφάκη ο Αναστόπουλος

Θέλει Σηφάκη ο Αναστόπουλος
INTIME SPORTS

Την περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη εξετάζουν στον Ατρόμητο ως αντι-Ιτάνζ. Που κολλάει η μεταγραφή και ποιος είναι ο... σύμμαχος της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Σαρλς Ιτάνζ αποτελεί παρελθόν από τον Ατρόμητο, καθώς η ομάδα του Περιστερίου ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του με ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ.

Μπορεί πίσω από τον Γάλλο πορτιέρο να υπάρχει ο εξαιρετικός Ράντμαν, ο Νίκος Αναστόπουλος ωστόσο φαίνεται πως ζητά την αντικατάσταση του με ισάξιο ποδοσφαιριστή.

Πληροφορίες λοιπόν θέλουν τον έμπειρο τεχνικό να κυνηγά την περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη της Σαρλερουά. Ο 28άχρονο πορτιέρο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, όμως δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του προπονητή του.

Μάλιστα μετά τον αποκλεισμό του Κονγκό από το Κόπα Άφρικα, ο βασικός τερματοφύλακας της βελγικής ομάδας, Μανταντά, αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα γκολποστ, οπότε ο Σηφάκης θα πάει ξανά στα... πιτς.

Σε περίπτωση λοιπόν που η Σαρλερουά ζητήσει λογικά χρήματα (έχουν γίνει κάποιες επαφές), τότε είναι πιθανό να δούμε τον Σηφάκη (που δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες στο Βέλγιο) να επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Ατρόμητο.

Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή βέβαια δηλώνουν άγνοια για το θέμα, κάτι που θα φανεί σύντομα αν ισχύει ή όχι.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ