ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Θέλει Κόρμπο ο Ατρόμητος

Θέλει Κόρμπο ο Ατρόμητος
Κόρμπος INTIME SPORTS

Στο στόχαστρο του Ατρόμητου βρίσκεται ο Παναγιώτης Κόρμπος, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος των πλέι οφ. Προσπάθεια παραμονής για Φυτανίδη.

Προτού προχωρήσουμε στο κείμενο να πούμε το εξής. Όλες οι εξελίξεις στον Ατρόμητο θα προχωρήσουν ανάλογα με τις αποφάσεις του Γιώργου Σπανού. Αν θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας δηλαδή ή όχι.

Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στο σύλλογο από το να προχωρούν σε κάποιες διερευνητικές επαφές με ποδοσφαιριστές.

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας το όνομα του Παναγιώτη Κόρμπου ακούγεται έντονα για τον Ατρόμητο, μιας και ο 28άχρονος άσος μένει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό.

Το καλοκαίρι η μεσαία γραμμή της ομάδας του Περιστερίου αναμένεται να "αδειάσει" από τη στιγμή που λήγουν τα συμβόλαια των Μπρίτο, Πίτου Γκαρσία και Σουμπίνιο.

Γενικότερα ο Ατρόμητος περιμένει τις εξελίξεις σε αρκετές ομάδες της Superleague (μεταξύ αυτών και η ΑΕΚ) έτσι ώστε να κινηθεί στη συνέχεια.

Τέλος να πούμε πως το θέμα με τον Σωκράτη Φυτανίδη δεν έχει κλείσει οριστικά. Ο 29άχρονος άσος έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του, όμως αν παραμείνει τελικά ο Γιώργος Σπανός, τότε ίσως έχουμε θετικές εξελίξεις.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ