ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τα εισιτήρια στο Ατρόμητος - ΑΪΚ

Τα εισιτήρια στο Ατρόμητος - ΑΪΚ
Ατρόμητος, οπαδοί INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος κοντράρεται την Πέμπτη (6/8) με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, στη ρεβάνς του 1-3 της Σουηδίας, και οι Περιστεριώτες ενημέρωσαν τον κόσμο για τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Την Τετάρτη ξεκινάει από το γραφείο διαχείρισης της ΠΑΕ Ατρόμητος (θύρα 2) η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα της Πέμπτης με την ΑΙΚ Solna. Το ωράριο λειτουργίας είναι 12.00 με 20.00. H γενική είσοδος σε όλες τις θύρες του γηπέδου (πλην της Θύρας 3) Περιστερίου ορίστηκε στα 10 ευρώ.

Η ομάδα μας βρίσκεται αγκαλιά με την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση της ιστορίας της και η συμπαράσταση από τους φιλάθλους θα αποτελέσει τον σπουδαιότερο σύμμαχο για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Αυτή τη νύχτα πρέπει να τη ζήσουμε όλοι μαζί!

Οι συνεντεύξεις Τύπου

H συνέντευξη Τύπου του προπονητή της AIK Solna Andreas Alm θα γίνει την Τετάρτη 5 Αυγούστου και ώρα 19.30 στο γήπεδο Περιστερίου (αίθουσα συνεντεύξεων τύπου) και στις 20.00 θα ακολουθήσει η προπόνηση της φιλοξενούμενης ομάδας.

H συνέντευξη τύπου του προπονητή του Ατρόμητου Μιχάλη Γρηγορίου θα γίνει την Τετάρτη 5 Αυγούστου και ώρα 18.15 στο γήπεδο Περιστερίου (αίθουσα συνεντεύξεων τύπου) και στις 19.30 θα ακολουθήσει η προπόνηση της ομάδας μας στο αθλητικό κέντρο. Οι προπονήσεις και των δύο ομάδων θα είναι ανοικτές προς τα ΜΜΕ (και όχι προς το κοινό) για τα 15 πρώτα λεπτά.

Παραλαβή διαπιστεύσεων

Όπως ανακοινώθηκε: "Η παραλαβή των διαπιστεύσεων των εκπροσώπων του Τύπου, θα γίνει (Τετάρτη 6 Αυγούστου) από τις 18.00 μέχρι τις 20.00 στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου του γηπέδου Περιστερίου. Tην Πέμπτη, ημέρα του αγώνα, οι διαπιστεύσεις θα δίνονται από το ειδικό γκισέ, (Complimentary Ticket) της Θύρας 3 του γηπέδου Περιστερίου από τις 19.00 μέχρι τις 20.30.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ να ακολουθήσουν τα ως άνω ωράρια. Η είσοδος των δημοσιογράφων του Γραπτού Τύπου και των δημοσιογράφων ΤV που δεν έχουν τα δικαιώματα του αγώνα θα γίνει από τη Θύρα 7 Α. Η είσοδος των δημοσιογράφων Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου θα γίνει από τη Θύρα 3. Η είσοδος των Φωτορεπόρτερ θα γίνει από τη Θύρα 2. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους χώρους των media του γηπέδου Περιστερίου".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ