ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στην Εθνική ο Παπαδόπουλος

Στην Εθνική ο Παπαδόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας για την φιλική αναμέτρηση με την Νότιο Κορέα στις 5/3 στο "Γ. Καραϊσκάκης". Το Σάββατο (1/3) ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Παναιτωλικού.

Δύο παίκτες του Ατρόμητου κλήθηκαν στις Εθνικές ομάδες Ανδρών και Ελπίδων, για τις αναμετρήσεις με Νότιο Κορέα και Τουρκία αντίστοιχα, που είναι προγραμματισμένες για τις 5 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου Δημήτρης Παπαδόπουλος κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών που θα δώσει επίσημο φιλικό ματς με την Νότιο Κορεά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ενώ ο Παναγιώτης Μπάλλας θα ενισχύσει την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το παιχνίδι με την Τουρκία στην Κατερίνη.

Ο Ατρόμητος θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Super League με τον Παναιτωλικό, με την προπόνηση του Σαββάτου (1/3), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.

Να σημειώσουμε πως πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (28/2) η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα με τον Πανιώνιο (28η αγωνιστική) στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο Ασφαλείας, Γιώργο Πέτρου. Η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν κατέθεσε αίτημα για παραλαβή εισιτηρίων.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ