ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στην ΕΠΟ ο Σπανός, συζήτησε με Δρόσο για την διαιτησία

Σπανός

Στην ΕΠΟ ο Σπανός, συζήτησε με Δρόσο για την διαιτησία

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, βρέθηκε την Τετάρτη το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Δρόσο και του εξέφρασε τα παράπονα του Ατρόμητου για την διαιτησία.

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Σπανός. Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας κ. Ιωάννη Δρόσο και του εξέφρασε τα παράπονα του για τις διαιτησίες εις βάρος του Ατρόμητου τη φετινή σεζόν.

Τονίζοντας ότι δεν τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις των υπευθύνων της ΕΠΟ για τη διασφάλιση της ισονομίας και του 50-50% που αποτελεί και απαρέγκλιτη αρχή των ανθρώπων της ομάδας του Περιστερίου.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και αυτό που ειπώθηκε στον πρόεδρο του Ατρόμητου είναι πως υπεύθυνος για τα θέματα της ελληνικής διαιτησίας είναι ο κ. Κουτσοκούμνης στον οποίο θα γνωστοποιηθούν τα παράπονα του ενώ πήρε και την υπόσχεση πως στην επόμενη παρουσία του Κύπριου παράγοντα στην Αθήνα θα υπάρξει συνάντηση με τον Γιώργο Σπανό.

Η ενημέρωση από πλευράς Ατρόμητου ανέφερε:

"Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της ελληνικής ομοσπονδίας με τον Πρόεδρο της ΠΔΕ/ΕΠΟ κ. Ιωάννη Δρόσο και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ.  Μπούρτζη.

Σε εγκάρδιο κλίμα τους γνωστοποίησε τα παράπονα της ομάδας μας από τη διαιτησία συνολικά για όλη τη φετινή σεζόν καθώς και ότι δεν τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις των Υπεύθυνων της ΚΕΔ/ΕΠΟ κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχε μαζί τους για τη διασφάλιση της ισονομίας και του «50-50%» που αποτελεί απαρέγκλιτη αρχή μας.

Στον πρόεδρο του Ατρόμητου διεμηνύθη ότι Υπεύθυνος για τα θέματα της Ελληνικής Διαιτησίας είναι ο επιτετραμμένος της FIFA για την Ελλάδα κ. Κώστας Κουτσοκούμνης και ως εκ τούτου θα του γνωστοποιήσουν άμεσα τα παράπονα μας.

Επιπλέον δόθηκε η δέσμευση από την πλευρά της ΕΠΟ ότι θα οριστεί ραντεβού του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος με τον Κύπριο αξιωματούχο μόλις προγραμματίσει να επισκεφθεί πάλι την Ελλάδα".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Αυτά είναι τα 15 χειρότερα αεροδρόμια στον κόσμο για το 2017 (τα 4 είναι στην Ελλάδα)

Τέταρτο χειρότερο στον κόσμο ένα ελληνικό αεροδρόμιο σύμφωνα με την ψήφο των επιβατών που προέκυψε από την εμπειρία τους. Ποια είναι τα άλλα τρία που μπήκαν στην δεκάδα με τα χειρότερα αεροδρόμια στην Ευρώπη

Όταν ο Κοσκωτάς έδωσε 600 εκατομμύρια στον Σαραβάκο

Μία κινηματογραφική ιστορία που αναστάτωσε όλη την Ελλάδα και ξεπερνούσε κάθε θρίλερ μυστηρίου. Με λεφτά σε βαλίτσες που θάφτηκαν κάτω από τα πλακάκια και τη θυρίδα '202 Α' να μιλάει ακόμα.

Lockheed Martin: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον 'γίγαντα' των όπλων

To νέο στοίχημα με τα F35, οι χρυσές δουλειές με οπλικά συστήματα σε όλον τον πλανήτη και η μεγάλη της δύναμη στη διπλωματία

Τι λες σε έναν Μεταλά (και τι ακούει στην πραγματικότητα)

Πόσο κοντά στο βρωμόξυλο έχεις βρεθεί χωρίς να το πάρεις χαμπάρι;

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24