ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στη διάθεση του Σα Πίντο ο Νάστος

Στη διάθεση του Σα Πίντο ο Νάστος
Νάστος Κλωναρίδης INTIME SPORTS

Ο Νάστος έβγαλε όλη την προπόνηση της Τρίτης και δήλωσε παρών ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ατρόμητου.

Με μια ευχάριστη είδηση που είχε να κάνει με την επιστροφή του Βαγγέλη Νάστου σε φουλ ρυθμούς προπόνησης συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Ξάνθη. Ο αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου μετά από αρκετό καιρό μπήκε και πάλι στο πρόγραμμα και τέθηκε στην διάθεση του Σα Πίντο.

Πλην του Νάστου και ο Παπασπύρος έβγαλε όλο το πρόγραμμα την Τρίτη ενώ το μοναδικό πρόβλημα είχε να κάνει με τον Γεωργίου που ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης αλλά την Τετάρτη θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η προπόνηση της ομάδας μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Ξάνθη στο γήπεδο του Περιστερίου.

Το ευχάριστο νέο αφορά την επιστροφή του Βαγγέλη Νάστου που ενσωματώθηκε τελικά από σήμερα στο πρόγραμμα της ομάδας μαζί με τον Παπασπύρο. Οι δύο παίκτες τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του προπονητή μας Σα Πίντο.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Γεωργίου όμως αύριο θα ενσωματωθεί και αυτός κανονικά στην προπόνηση που θα γίνει πάλι στον Ασπρόπυργο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ