ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Δεν ήθελε να μπει"

Σπανός: "Δεν ήθελε να μπει"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Σπανός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Ατρομήτου, αλλά δήλωσε πικραμένος για τον τρόπο με τον οποίο δεν ήρθε η νίκη κόντρα στον Αστέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου:

" Συγχαρητήρια στους παίκτες, στον προπονητή έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Άξιζε ο Ατρόμητος να βγει πρώτος, ήταν η καλύτερη ομάδα κι έπαιξε την καλύτερη μπάλα, αλλά γι' αυτό το ποδόσφαιρο είναι το κορυφαίο άθλημα στον κόσμο.

Είχαμε τρομερές ευκαιρίες, ο αντίπαλος τερματοφύλακας βρέθηκε σε τρομερή μέρα, στην τελευταία φάση έβγαλαν την μπάλα πάνω στη γραμμή. Δεν ήθελε να μπει. Στο ποδόσφαιρο νικά όποιος βάζει την μπάλα μέσα. Δεν το καταφέραμε, μας μένει η πικρία που δεν βγήκαμε στο Champions League.

Σίγουρα η παρουσία του κόσμου ήταν συγκλονιστική. Μας ενίσχυσε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα, η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Να είμαστε περήφανοι για την ομάδα, είμαστε τρίτοι. Από πέρυσι κάναμε άλλο ένα βήμα, ένα σκαλί, κάθε χρόνο ο Ατρόμητος είναι συνεπής. Να είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Από αύριο θα σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα στην ομάδα. Έχουμε έναν αντίπαλο για να μπούμε στους ομίλους. Ευελπιστούμε να μην πέσουμε σε μεγαθήριο για να έχουμε δυνατότητες να μπούμε. Το δείξαμε και πέρυσι με τη Νιουκάστλ που ήταν από το κορυφαίο πρωτάθλημα και μείναμε εκτός στις λεπτομέρειες".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ