ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σκέντζος: "Nα δείξουμε τι αξίζουμε"

Σκέντζος: "Nα δείξουμε τι αξίζουμε"
Πανηγυρική INTIME SPORTS

O Ανδρέας Σκέντζος μίλησε για τον αγώνα του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τις δηλώσεις του βοηθού του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο Ανδρέας Σκέντζος, μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Τόνισε πως οι "πράσινοι" θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, ενώ ξεκαθάρισε πως τα φαβορί είναι μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Αναλυτικά η συνέντευξη του Ανδρέα Σκέντζου:

Μετά από τρία θετικά αποτελέσματα έχετε μπροστά σας ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό των πολλών προβλημάτων.

" Στόχος μας κάθε Κυριακή είναι να μη δεχόμαστε γκολ και να πετυχαίνουμε. Αυτό το έχουμε καταφέρει σε ένα μεγάλο ποσοστό και γι' αυτό έχουμε αυτές τις επιτυχίες μέχρι στιγμής. Τώρα για το ματς με τον Παναθηναϊκό ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν παύει να είναι Παναθηναϊκός και θα προσπαθήσουμε να ετοιμάσουμε την ομάδα ώστε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη γι' αυτό το παιχνίδι."

Τί στοιχεία πιστεύετε ότι λείπουν από την ομάδα ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της;

" Σιγά σιγά προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να καταφέρουμε να καταλάβουν τα παιδιά τί ζητάμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε ένα μεγάλο ποσοστό πιστεύω ότι τα παιδιά ανταποκρίνονται και προχωράμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα φτάσουμε και στο ποσοστό που θέλουμε για να είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας."

Ένα πληγωμένο "θηρίο" όπως ο Παναθηναϊκός κάνει το παιχνίδι πιο επικίνδυνο;

" Ο Παναθηναϊκός δεν παύει να είναι Παναθηναϊκός. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και θέλει προσοχή. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι."

Με βάση το γεγονός ότι ο Ατρόμητος μπαίνει με μια μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τον Παναθηναϊκό σε αυτό το παιχνίδι, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία, θα μπορούσαμε να πούμε ότι κάνει φαβορί τον Ατρόμητο;

" Φαβορί δεν παύει να είσαι μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά πρέπει να το αποδείξεις κιόλας ότι είσαι το φαβορί. Εμείς θέλουμε να έχουμε χαμηλούς τόνους για να αποδείξουμε την Κυριακή ότι αξίζουμε να είμαστε τόσο ψηλά στη βαθμολογία."

Μία πιθανή νίκη κλειδώνει την πεντάδα για τον Ατρόμητο;

" Το να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό δε σημαίνει ότι έχεις κλειδώσει και τη θέση. Υπάρχουν ακόμα τόσα παιχνίδια μπροστά. Εμείς κοιτάμε κάθε Κυριακή να κερδίζουμε τον αντίπαλο είτε αυτός λέγεται Παναθηναϊκός είτε Κέρκυρα, είτε Πλατανιάς."

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ