ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σφίξιμο στον προσαγωγό ο Καραμάνος

Σφίξιμο στον προσαγωγό ο Καραμάνος
INTIME SPORTS

Οι Καραμάνος, Πίτου και Κιβρακίδης έμειναν εκτός για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ενώ ο Γκορμπούνοφ θα απουσιάσει από το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς πήρε τριήμερη άδεια για να μεταβεί στην πατρίδα του και να επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση.

Εκτός προπονήσεων για δεύτερη σερί μέρα έμειναν οι Καραμάνος, Πίτου και Κιβρακίδης σε αντίθεση με τον Δημούτσο που μπήκε στο πρόγραμμα και τέθηκε στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου. Οι Καραμάνος και Κιβρακίδης έχουν σφίξιμο στον προσαγωγό ενώ ο Πίτου έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο. Από το φιλικό της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης θα απουσιάσει και ο Γκορμπούνοφ που μετέβη στην πατρίδα του για να μαζέψει τα πράγματα του και να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην χώρα μας με την οικογένεια του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στο αθλητικό κέντρο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η προπόνηση της ομάδας μας. Έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες εκτός από τους Καραμάνο, Κιβρακίδη, Γκαρσία που ακολούθησαν ατομικό.

Ο Καραμάνος και ο Κιβρακίδης νιώθουν σφίξιμο στον προσαγωγό και ο Πίτου έχει χτύπημα στον αστράγαλο.

Στην πατρίδα του βρίσκεται με τριήμερη άδεια ο Γκορμπούνοφ για να μαζέψει τα πράγματά του και να φέρει στην Αθήνα την οικογένεια του για μόνιμη εγκατάσταση. Δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή μας Γιώργου Παράσχου στο φιλικό της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αύριο θα γίνει απογευματινή προπόνηση".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ