ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σε δυο γκρουπ η προπόνηση

Σε δυο γκρουπ η προπόνηση
Ατρόμητος προπόνηση ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ατρόμητος δεν μπορεί να μείνει στην ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ακολουθούν δυο δύσκολα ματς μέχρι να φύγει η χρονιά.

Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή κράτησε τον Ατρόμητο χαμηλά στην βαθμολογία και συγκεκριμένα στην 9η θέση με 19 βαθμούς και οι περιστεριώτες παραμένουν μακριά από τον στόχος τους προς το παρών. Ο Σα Πίντο και οι παίκτες του όμως δεν μπορούν να σταθούν σε αυτή την ήττα καθώς ακολουθούν δυο ματς σε μια εβδομάδα με τον Λεβαδειακό (εντός) και τον Πανιώνιο (εκτός) όπου με δυο νίκες όλα θα γυρίσουν τούμπα.

Στον Ατρόμητο ξεκίνησαν την προετοιμασία τους την Δευτέρα με τον Σα Πίντο να χωρίζει τους παίκτες του σε δυο γκρουπ, με το ένα να αποτελείται από όσους έπαιξαν κόντρα στον ΠΑΣ και το άλλο από τους υπόλοιπους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Τη μίνι προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο Περιστερίου (17.15) ξεκίνησε σήμερα το πρωί η ομάδα μας. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες στα Γιάννινα έκαναν αποθεραπεία, οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Γιάννης Κοντοές καθώς νωρίς το πρωί η σύζυγός του Χάρις – Άρτεμις έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε ωστόσο κανονικά στο αθλητικό κέντρο για προπόνηση.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα εύχονται ολόψυχα στο ζευγάρι να τους ζήσει!.

Αμέσως μετά την προπόνηση οι ποδοσφαιριστές μας Σωκράτης Φυτανίδης, Κυριάκος Κιβρακίδης, Σπύρος Παπασπύρος επισκέφθηκαν το 10Γυμνάσιο Περιστερίου και γνώρισαν πραγματική αποθέωση από τους μαθητές του σχολείου.

Τους μοίρασαν εισιτήρια του αγώνα με τον Λεβαδειακό και για μια ακόμη φορά εισέπραξαν πολύ μεγάλη αγάπη για τον Ατρόμητο. Αύριο η ομάδα θα προπονηθεί το απόγευμα και αμέσως μετά ο προπονητής μας Σα Πίντο θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Η πώληση των εισιτηρίων αύριο (Τρίτη) θα γίνεται από το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων από τις 09.00 μέχρι τις 17.00. Οι τιμές είναι οι εξής: Θύρα 2 & 4: 15 ευρώ, Θύρα 3: 30 ευρώ, Θύρα 5: 5 ευρώ, Θύρα 7: 10 ευρώ".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ