ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σα Πίντο: "Να παίξουμε με ψυχή και μυαλό"

Σα Πίντο: "Να παίξουμε με ψυχή και μυαλό"
Σα Πίντο INTIME SPORTS

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου να παίξουν με ψυχή και μυαλό στους "Ζωσιμάδες" με τον ΠΑΣ, φτάνοντας στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο προπονητής του Ατρομήτου, Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος θέλει οι παίκτες του να παίξουν με ψυχή και μυαλό στους "Ζωσιμάδες" με τον ΠΑΣ Γιάννινα, φτάνοντας στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά, είπε:

Προτιμώ να μη σκέφτομαι τις καιρικές συνθήκες. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα και να προσαρμόζεσαι σε όλες τις συνθήκες. Ο ΠΑΣ είναι καλή ομάδα και εφόσον βρέχει, θα είναι δύσκολα και γι’ αυτούς.

Ελπίζω να μη βρέχει, αλλά ό,τι κι αν συμβεί θα πρέπει να παίξουμε καλά, με ψυχή με μυαλό, γιατί έχουμε μόλις μια νίκη εκτός έδρας και θέλουμε περισσότερους βαθμούς.

Ο ΠΑΣ έχει πολλές λύσεις και καλούς παίκτες, παίζουν στην έδρα τους και μέχρι τώρα έχουν πέσει θύμα έκπληξης μια φορά, με τον Λεβαδειακό. Είναι μια έμπειρη και έξυπνη ομάδα, θα γίνει ένας πόλεμος κι ελπίζω να κάνουμε ένα καλό ματς. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 90 λεπτά για να μην κάνουμε δώρα στους αντιπάλους".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ