ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες

Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες
Σα Πίντο INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την Τετάρτη τον Λεβαδειακό με την νίκη να είναι αυτοσκοπός για την ομάδα του Σα Πίντο. Χωρίς εκπλήξεις η 18άδα του Πορτογάλου.

Χωρίς προβλήματα και εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Λεβαδειακό. Ο Σα Πίντο ανακοίνωσε την 18άδα και τους ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του στην προσπάθεια της ομάδας του Περιστερίου να επιστρέψει στις νίκες και να φύγουν από την πόλη των Δυτικών Προαστίων τα σύννεφα που αρχίζουν και μαζεύονται πάνω από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Λεβαδειακό για την 15αγωνιστική στο γήπεδο του Περιστερίου ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Ρικάρντο Σα Πίντο αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο.

Την αποτελούν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Νάστος, Κοντοές, Κούρος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Αγκουαζί, Γκαρσία, Καραμάνος, Φάμπιο, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Παπάζογλου, Ούμπιντες, Τάτος.

Η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο. Οι παίκτες που αποκλείστηκαν (Θεολόγου, Εγκουέμ, Τσέναμο, Λημνιός, Παπασπύρος, Κιβρακίδης, Μπάλλας, Γεωργίου) θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο αθλητικό κέντρο υπό την επίβλεψη του γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά".

Η διάθεση των εισιτηρίων

Την Τετάρτη η πώληση των εισιτηρίων για το ματς με τον Λεβαδειακό θα γίνει ως εξής: Από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων από τις 11.00 μέχρι τις 15.00 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 15.15 μέχρι την έναρξη του αγώνα στις 17.15.

Οι τιμές είναι οι εξής: Θύρα 2 & 4: 15 ευρώ, Θύρα 3: 30 ευρώ, Θύρα 5: 5 ευρώ, Θύρα 7: 10 ευρώ.

Εναλλακτικά για καλύτερη εξυπηρέτηση μπορούν όσοι επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω της omadanet.gr στην ιστοσελίδα https://www2.omadanet.gr/atromitosfc/.

Μια σειρά από κοινωνικές δράσεις

Εν τω μεταξύ η ομάδα του Ατρόμητου μέσω των ποδοσφαιριστών της θα προβεί σε μια σειρά από κοινωνικές δράσεις για τις γιορτές των Χριστουγέννων με τους Περιστεριώτες να δίνουν το παρών σε πέντε εκδηλώσεις.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Σειρά κοινωνικών δράσεων θα πραγματοποιήσει ο Ατρόμητος εν όψει των γιορτών στέλνοντας μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας. Συγκεκριμένα:

*Την Πέμπτη (18 Δεκεμβρίου) οι ποδοσφαιριστές Ναπολεόνι, Παπάζογλου, Καραμάνοςθα παρεβρεθούν σε χριστουγιεννάτικη εκδήλωση της ΟΠΑΠ ΑΕ σε εμπορικό κέντρο της Λεωφόρου Κηφισιάς. Ο κάθε ποδοσφαιριστής μας θα πάρει τυχαία κάρτα από το δέντρο και θα αγοράζει από κάποιο κατάστημα του εμπορικού κέντρου το δώρο που θα είναι ζωγραφισμένο στην κάρτα και μετά θα το τοποθετεί κάτω από το δέντρο.

Την ίδια μέραο προπονητής του Ατρόμητου Κ20 Γιώργος Κορακάκης και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στη «Φλόγα», τον σύλλογο Γονέων-Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια για να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης που θα κάνουν την καθημερινότητα των παιδιών πιο εύκολη κι ευχάριστη σε αυτή τη μάχη ζωής που δίνουν.

*Την Παρασκευή (19 Δεκεμβρίου)αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών θα επισκεφθεί το Ίδρυμα Θεοτόκος για να μοιράσει δώρα στα παιδιά. Η Θεοτόκος προσφέρει σημαντικό έργο στην προστασία και αποκατάσταση παιδιών και νέων με νοητική υστέρηση.

* Το Σάββατο (20 Δεκεμβρίου)αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών θα επισκεφθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου «Από Καρδιάς» για να προσφέρει γαλοπούλες στους άπορους συμπολίτες μας.

*Την Δευτέρα (22 Δεκεμβρίου)αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών θα επισκεφθεί το Χαμόγελο του Παιδιού στη Χρυσούπολη, όπως κάθε χρόνο, για να μοιράσει τα δώρα σε όλα τα παιδιά, έτσι όπως εκείνα τα έχουν ζητήσει"!

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ