ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρόβα τζενεράλε με Αστέρα Τρίπολης

Πρόβα τζενεράλε με Αστέρα Τρίπολης
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την Παρασκευή (17/8) τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο του Περιστερίου, σε ένα φιλικό το οποίο είναι πρόβα τζενεράλε για την πρώτη αναμέτρηση με την Νιούκαστλ

Τον Αστέρα Τρίπολης θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (17/8, 20.00) ο Ατρόμητος στο γήπεδο του Περιστερίου, σε ένα φιλικό το οποίο είναι πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ για το Europa League.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του φιλικού αγώνα, στην οποία μετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τους Οικονόμου, Μακρή, Καραγκιολίδη, Καντούτση, Τζαμάλ. Οι πέντε παίκτες θα προπονηθούν κανονικά πριν από το παιχνίδι.

Για το φιλικό οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 και 5 ευρώ (το παιδικό) στις Θύρες 2, 4, 7 και 20 ευρώ στη Θύρα 3. Θα πωλούνται από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων από τις 10.30 μέχρι τις 17.30 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου από τις 18.00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα στις 20.00.

Από την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (16/8) απουσίασαν οι διεθνείς Δημούτσος, Κούτσι, Μπάλλας, Καραγκούνης οι οποίοι το απόγευμα έκαναν χαλάρωμα στο αθλητικό κέντρο.

Τέλος, το πρωί της Παρασκευής θα βρεθούν στο γήπεδο Περιστερίου εκπρόσωποι της Νιούκαστλ οι οποίοι θα έχουν σύσκεψη με την Μanaging Director της ΠΑΕ Ατρόμητος Κάτια Κοξένογλου και τον Διευθυντή Σταδίου Τάκη Μιχαλέτο για οργανωτικά θέματα, ενώ τον αγώνα θα παρακολουθήσει ο σκάουτ της Αγγλικής ομάδας Στιν Χάμπσον.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ