ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προπόνηση σε γκρουπ από Σα Πίντο

Προπόνηση σε γκρουπ από Σα Πίντο
Σα Πίντο INTIME SPORTS

Ο Σα Πίντο έχει προγραμματίσει ξεχωριστή προπόνηση για τους παίκτες του στην διάρκεια της Πέμπτης ανάλογα με την θέση που αγωνίζονται θέλοντας έτσι να δουλέψει ξεχωριστά με τον καθένα.

Με μια πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε το πρόγραμμα της ομάδας του Ατρόμητου την Τρίτη και με τους γνωστούς απόντες καθώς οι Γκαρσία και Μπρίτο παρέμειναν εκτός. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση την Τετάρτη και μάλιστα σε γκρουπ για να δουλέψει ξεχωριστά με κάθε γραμμή της ομάδας του.

Ο Σα Πίντο θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την διακοπή του πρωταθλήματος προκειμένου να περάσει την φιλοσοφία που τον διακατέχει.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στο αθλητικό κέντρο προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι παίκτες του Ατρόμητου. Στο πρόγραμμα δεν έλαβαν μέρος οι Γκαρσία (έκανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης), Μπρίτο (γυμναστήριο και πισίνα).

Για αύριο (Τετάρτη) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση. Η πρωινή θα γίνει σε δύο γκρουπ. Αρχικά θα προπονηθούν οι τερματοφύλακες μαζί με τους αμυντικούς και τους μεσοαμυντικούς και μετέπειτα οι μεσοεπιθετικοί μαζί με τους επιθετικούς.

Οι παίκτες θα γευματίσουν στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και θα ξεκουραστούν μέχρι την απογευματινή προπόνηση.

Την Πέμπτη θα ενσωματωθεί στην Εθνική Ελπίδων ο Βασίλης Μπάρκας για να λάβει μέρος στις προπονήσεις που θα διεξαχθούν στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά.

Στην Εθνική Νέων κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ20 Μιχάλης Μπαστακός εν όψει των φιλικών αγώνων στην Ελβετία στις 10 και 12 Οκτωβρίου".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ