ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προπόνηση και δείπνο στο Περιστέρι

Προπόνηση και δείπνο στο Περιστέρι
INTIME SPORTS

Κανονικά προπονήθηκαν όλοι οι παίκτες του Ατρομήτου την Πέμπτη (15/12) και στην συνέχεια δείπνησαν ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Μοίρασαν εισιτήρια οι "κυανόλευκοι" σε Γυμνάσιο του Περιστερίου

Με μια προπόνηση στην οποία έδωσαν το παρών όλοι οι παίκτες, συνεχίστηκε την Πέμπτη (15/12) η προετοιμασία του Ατρομήτου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Η προπόνηση έγινε στο αθλητικό κέντρο "Μαζαράκη" και ο μοναδικός που δεν προπονήθηκε κανονικά ήταν ο Σωκράτης Φυτανίδης που συνεχίζει την αποθεραπεία ανεβάζοντας διαρκώς ρυθμούς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Γιώργος Μαρκόβας παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σε κοσμικό ρεστοράν του Περιστερίου, σε μια προσπάθεια να γίνει ακόμη καλύτερο το κλίμα ενόψει και του αγώνα με τους "κιτρινόμαυρους".

Επίσκεψη σε Γυμνάσιο του Περιστερίου

Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές Νίκολα Μπέλιτς και Παναγιώτης Μπάλλας βρέθηκαν στο 14ο Γυμνάσιο Περιστερίου και πολιορκήθηκαν από τους μαθητές που εξέφρασαν την αγάπη τους για τον Ατρόμητο.

Κάθε μαθητής πήρε στα χέρια του από ένα εισιτήριο του αγώνα με την ΑΕΚ και μια αφίσα της ομάδας με τις υπογραφές των δύο ποδοσφαιριστών που δεν σταματούσαν να δίνουν αυτόγραφα και να φωτογραφίζονται με την επόμενη γενιά φιλάθλων του συλλόγου!

Η αντιπροσωπεία αποχώρησε από το σχολείο έχοντας την υπόσχεση των μαθητών ότι στο ματς της Κυριακής θα ενισχύσουν την ομάδα από τη μαθητική-οικογενειακή κερκίδα του γηπέδου Περιστερίου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ