ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προπονήσεις και δοκιμή Γκορμπούνοφ

Προπονήσεις και δοκιμή Γκορμπούνοφ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΟΙ παίκτες του Ατρόμητου προετοιμάζονται για το πρώτο τους φιλικό κόντρα στην Νίκη Βόλου ενώ παράλληλα δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και από την Παρασκευή στο Πήλιο είναι και ο Λευκορώσος γκολκίπερ Αντρέι Γκορμπούνοφ.

Σε φουλ ρυθμούς και χωρίς προβλήματα για τον Γιώργο Παράσχο, κάτι το οποίο είναι και το πλέον ευχάριστο, συνεχίστηκε στο Πήλιο για ένατη μέρα η προετοιμασία του Ατρόμητου. Μάλιστα από την Παρασκευή υπάρχει και ένα νέο πρόσωπο στις προπονήσεις. Ο λόγος για τον Λευκορώσο γκολκίπερ Αντρέι Γκορμπούνοφ που θα δοκιμαστεί από την ομάδα του Περιστερίου και αν πείσει θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Περιστερίου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα) συνεχίστηκε και την Παρασκευή στα Χάνια του Πηλίου η προετοιμασία της ομάδας μας και το ευχάριστο για τον προπονητή Γιώργο Παράσχο και τους συνεργάτες του είναι ότι κυλούν ομαλά χωρίς προβλήματα με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών.

Από σήμερα νέο πρόσωπο στην προετοιμασία είναι ο Λευκορώσος τερματοφύλακας Αντρέι Γκορμπούνοφ τον οποίο παρουσίασε στους παίκτες ο γενικός αρχηγός Σπύρος Σοφιανός. Ο Γκορμπούνοφ παράλληλα με τις προπονήσεις θα υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο αλλά και σε εργομετρικό.

Την Τρίτη, η ομάδα μας θα βρει την ευκαιρία να ξεφύγει από τη ρουτίνα των προπονήσεων και να μπει σε ρυθμό αγώνα έστω και αν θα είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς λόγους, χωρίς την παρουσία θεατών, με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.

Σκοπός του αγώνα είναι να εξαχθούν από την πλευρά του Γιώργου Παράσχου τα πρώτα συμπεράσματα από τη μέχρι τώρα προετοιμασία".

Προπονήσεις και δοκιμή Γκορμπούνοφ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ