ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προφορική συμφωνία με Ουμπίδες

Προφορική συμφωνία με Ουμπίδες
INTIME SPORTS

Σε προφορική συμφωνία με τον Χαβιέρ Ουμπίδες έχουν έρθει στον Ατρόμητο με τον παίκτη να περιμένει την ελευθέρας του από την Ορντούσπορ για να ανακοινωθεί

Ήταν να μην αρχίσουν τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις στον Ατρόμητο. Μετά τους Παπαδόπουλο, Γεωργίου και την ανανέωση του συμβολαίου του Σωκράτη Φωτανίδη, η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται κοντά και στον Χαβιέρ Ουμπίδες.

Ο 31άχρονος άσος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Τουρκία και την Ορντούσπορ, με την οποία πραγματοποίησε 33 εμφανίσεις με 3 γκολ και 7 ασίστ.

Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζουμε από το πέρασμα του σε Ολυμπιακό Βόλου και Άρη, ενώ για όσους δεν θυμούνται να τονίσουμε πως θα βοηθήσει τόσο στο αριστερό άκρο της επίθεσης όσο και στη μεσαία γραμμή.

Το deal θα κλείσει μόλις πάρει την ελευθέρας του από την Ορντούσπορ που δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε άλλη μία μεταγραφή, ενώ οι άνθρωποι του Ατρόμητου περιμένουν τις απαντήσεις των Ράντμαν, Πίτου Γκαρσία προτού προχωρήσουν σε περισσότερες προσθήκες,

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ