ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πόνους στην μέση ένιωσε ο Παπάζογλου

Πόνους στην μέση ένιωσε ο Παπάζογλου
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Παπάζογλου έκανε θεραπεία στην προπόνηση της Παρασκευής λόγω ενοχλήσεων στην μέση ενώ οι Ναπολεόνι, Γκαρσία δεν ολοκλήρωσαν προληπτικά την προπόνηση.

Έναν επιπλέον πονοκέφαλο έχει να αντιμετωπίσει ο Νίκος Νιόπλιας με τον έμπειρο τεχνικό να βλέπει στην προπόνηση της Παρασκευής τον Θανάση Παπάζογλου να παραπονιέται για ενοχλήσεις στην μέση και να κάνει θεραπεία.

Την ίδια ώρα και οι Ναπολεόνι, Γκαρσία που αντιμετωπίζουν μικροενοχλήσεις τραυματισμών δεν ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της προπόνησης αλλά αυτό έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο την Καθαρά Δευτέρα.

Ο Παπάζολου ένιωσε πόνους στη μέση και έκανε θεραπεία. Ναπολεόνι (ενοχλήσεις στη γάμπα από ένα χτύπημα στο ματς με τον ΠΑΟΚ) και Γκαρσία (τενοντίτιδα) έκαναν προπόνηση αλλά δεν την ολοκλήρωσαν για προληπτικούς περισσότερο λόγους. Για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση".

Ο Νίκος Νιόπλιας τώρα προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία του στην διάρκεια των προπονήσεων και τον τρόπο με τον οποίο θέλει να αγωνίζεται η ομάδα του και για αυτό μιλάει πάρα πολύ στους ποδοσφαιριστές του στην διάρκεια του προγράμματος ζητώντας τους συγκεκριμένα πράγματα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ