ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πλησιάζει στο Περιστέρι ο Μήτρογλου

Πλησιάζει στο Περιστέρι ο Μήτρογλου
INTIME SPORTS

Κοντά στην απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ατρόμητος. Τι απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μίας σπουδαίας μεταγραφής, βρίσκεται ο Ατρόμητος καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προχωρήσει σημαντικά οι επαφές για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Περιστερίου φέρεται να έχει πάρει το πράσινο φως από τον Ολυμπιακό και πλέον απομένει η συμφωνία με τον παίκτη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Το απόγευμα της Τετάρτης αναμένεται η τελική συνάντηση των διοικούντων του Ατρόμητου με την πλευρά του διεθνή ποδοσφαιριστή από την οποία θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.

Σε περίπτωση που ο Κώστας Μήτρογλου γίνει κάτοικος Περιστερίου, τότε ο Ατρόμητος που ήδη έχει ενισχυθεί σημαντικά στο θερινό παζάρι, θα ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο.

Μάλιστα θα εντάξει στο δυναμικό του ένα παίκτη που μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις στο σκοράρισμα όπως απέδειξε και το περασμένο εξάμηνο όπου αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο από τον Ολυμπιακό, έχοντας 11 συμμετοχές και 8 γκολ.

Έτσι θα ικανοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο και η επιθυμία του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Δώνη ο οποίος είχε ζητήσει την απόκτηση ενός ικανού επιθετικού με τον Μήτρογλου να αποτελεί το όνομα που βρισκόταν στην κορυφή της λίστας του.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ